fbpx
Colorfitness.hu bejelentkezés

Vásárlási feltételek

A Colorfitness.hu címen elérhető weboldalt és internetes áruházát (továbbiakban: "Webshop") a Color-Online üzemelteti (továbbiakban: "Üzemeltető").

Az Üzemeltető adatai:

  • Vállalkozó neve: Révay Edit
  • Székhely: 2120 Dunakeszi, Állomás sétány 7.
  • Nyilvántartási szám: 55389325
  • Adószám: 56713530-1-33
  • Statisztikai számjel: 56713530-7990-231-13
  • Telefonszám: +36 70 639 9969
  • E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Internet cím: colorfitness.hu
  • Bankszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11742094-26996495-00000000


A vásárló a colorfitness.hu weboldalon történő regisztrációjával kijelenti, hogy jelen Vásárlási feltételek, és a weboldalon közzétett Adatkezelési szabályzat feltételeit megismerte és elfogadja, az Adatkezelési szabályzatban foglalt adatkezelésekhez hozzájárul.
A vásárlás a Webshop-ban elektronikus úton történik. A vásárlással kapcsolatos tájékoztatásokat a Üzemeltető szintén elektronikus úton küldi el a vásárló részére. A vásárlás interneten kötött, de nem aláírt szerződésnek minősül, melynek tartalma archiválásra kerül és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető.
Weboldalunkon a látogató regisztráció nélkül böngészhet, tájékozódhat és tekintheti meg az elhelyezett tartalmakat, a  Webshop-ban vásárlásra azonban csak regisztráció után van lehetősége.

A regisztrációról:

A webáruházban történő vásárláshoz előzetes regisztráció szükséges. Az Üzemeltetőt nem terheli felelősség, amennyiben a vásárló elfelejti a jelszavát, vagy jelszava illetéktelenek számára bármely (nem az Üzemeltetőnek felróható) okból hozzáférhetővé válik. A látogató teljes körű felelősséggel tartozik minden olyan eseményre feliratkozásért, vásárlásért és egyéb tranzakcióért, amelynek során a jelszava felhasználásra került. Erre való tekintettel kérjük, gondoskodj jelszavad megfelelő titokban tartásáról! Az Üzemeltetőt a látogató/vásárló által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

Online regisztráció és bérlet vásárlás folyamata:

A látogató kiválasztja az általa preferált fitness termet és a számára megfelelő paraméterekkel rendelkező szolgáltatásokat tartalmazó bérletet.
A látogató kitölti a regisztrációs űrlap személyes adatait tartalmazó mezőit, (melyek a következők: látogató neve, általa válaszott felhasználóneve, email címe, telefonszáma, körülbelüli életkora, milyen információs csatornán talált ránk, illetve ha ismerőse ajánlatta, annak email címe).
A látogató kitölti a vásárláshoz tartozó számlázási adatait, melyek a következők: látogató neve, címe (közterület, házszám, város, irányítószám, ország).
A regisztrációs és számlázási adatok hiánytalan kitöltésekor az űrlap alatt megjelenik a "Regisztráció és bérlet vásárlás elküldése" gomb.
A látogató a Vásárlási feltételek, Adatkazelési szabályzat, Házirend értelmezése és elfogadása után léphet tovább a fizetéshez.
Az online bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül valósul meg. A bankkártya adatok az Üzemeltetőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
Sikeres tranzakciót követően a vásárló emailen elektronikus számlát kap a vásárlásról.
A vásárló email értesítést kap sikeres regisztrációjáról, mely tartalmazza a colorfitness.hu felülethez tartozó bejelentkezési adatait.
A Color Fitness beléptető rendszerében a megvásárolt bérlet a megfelelő paraméterekkel rögzítésre kerül a vásárló felhasználói fiókjához.

Ellálási jog:

A vásárlástól való elállási jog gyakorlására vonatkozó törvényi szabályozást a 17/1999. (II.5). Korm. rendelet tartalmazza.
A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a "kézhezvételtől" számított 8 munkanapon belül. A vevő írásban, emailben elküldött nyilatkozattal gyakorolhatja elállási jogát. Az elállási nyilatkozatot a jelen Vásárlási feltételek "Üzemeltető adatai" fejezetében rögzített email címre kell megküldeni a fenti határidőn belül. Az elállási nyilatkozatban meg kell adni a vásárlás adatait. Ezek hiányában, vagy ha egyéb okból az Üzemeltető nem tudja beazonosítani, hogy az elállási nyilatkozat mely vásárlásra/vevőre/termékre vonatkozik és határidőben benyújtásra került-e, úgy az elállási nyilatkozatot nem tudja elfogadni.
Abban az esetben, ha a vásárolt szolgáltatást a vevő használatba vette, az Üzemeltető nem vállalja annak visszavásárlását.
Az elektronikusan megküldött elállási nyilatkozat kézhezvételét követő legfeljebb 30 napon belül az Üzemeltető a vásárló által kifizetett összeget visszatéríti a vásárlónak, feltéve, hogy ezen határidőn belül a szolgáltatást nem vette igénybe.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat?   Elfelejtetted a felhasználónevedet?