Colorfitness.hu bejelentkezés
Varga Imola
Varga Imola @ Color Max FItness

Varga Imola

Varga Imola

személyi edző, táplálkozási tanácsadó, cross edző

+36 30 395 5051

18 éves koromig szóba sem került, hogy sportoljak. Elkezdtem és azóta, immáron 8. éve ez tölti ki a családom mellett az életem. Képzem magam folyamatosan és célom, hogy az edzéseimen azt kapd, amire VALÓBAN szükséged van a hétköznapokhoz.
Két gyermekes édesanyaként alkalmam adódott megtapasztalni, hogy milyen úgy végig csinálni a terhesség egyes szakaszait, hogy mindvégig része a mozgás az életemnek. Ezáltal is rengeteg tapasztalatot sikerült bezsebelnem.
Bevallom, nagyon nehéz a hétköznapokat úgy kialakítani, hogy a mozgásra is folyamatosan időt szakítsunk, de higgyétek el minden pillanat megéri. Mindazok mellet, hogy a tested folyamatos kihívások elé van állítva a lélek is erősödik.
Számomra edzőként az egyik legfontosabb dolog az óra felépítésénél, hogy a kliens mindig frissen és sikerélményekkel távozzon. Ehhez pedig szükséges a tanítási folyamat, hogy fel legyen építve, meg legyen tervezve, igényekre legyen formálva és személyre legyen szabva minden egyes edzés.
Hogyan kezdj bele? Nem lehet egyik napról a másikra 100% - ban megváltoztatni az életviteled és nem is ezt javasolnám. Hiszen családod van, gyereked, férjed, feleséged. Millió feladatod, melyekkel nap, mint nap szembe kell nézned. Ezért ajánlom Neked, hogy találj egy jó szakembert, aki ért a dolgához, és elsősorban aki felé bizalommal tudsz fordulni. Rengeteg időt és energiát tudsz ezáltal megspórolni, amit a családodra fordíthatsz. Legyél fitt, energikus és vidám ember.

Sportolj azért, hogy fitt legyél és ne sovány. Egyél azért, hogy TÁPLÁLD a tested.

Személyi edzésemről:

Szeretném elérni, hogy azokat az izmokat erősítsük meg, amelyeket nem csak sportolás közben, de akár lépcsőzésnél, kisgyerek emelgetésnél, vagy házimunka közben is használsz, így a mindennapi élet is könnyebbé válik tőle. TRENDI FITNESZTERMEK, MODERN GÉPEK és mindezek sok esetben segítenek elfelejteni a saját testünket használni.
Nagyon fontosak a MOBILIZÀLÓ, NYÚJTÓ, rotációs és stabilizáló gyakorlatok.
PERSZE, ERRŐL NEM DIVAT BESZÉLNI, hiszen ez elsősorban nem a külsőségről szól és az eredmény sem jön annyira gyorsan. Viszont élettani szempontból minden emberi testnek, mozgásformának az alapjai kellene, hogy legyenek a hasonló gyakorlatok. Pontosan emiatt végeztem el az Fms szakértői képzést, amely óriási minőséget ad a személyi edzésnek.

A Funkcionális Mozgásminta-Szűrés elvégzésével gyorsan meggyőződhetünk arról, áll-e fenn potenciális sérülés kockázata, ha az egyén mozgásmintája korlátozott vagy elváltozásokat mutat.
Így, a szűrés után kapok Rólad egy képet, amely alapján tudom, hogy:

  • hogyan építsem fel a ténylegesen személyre szabott edzésed.
  • hogyan csökkenthetem a sérüléseket, amelyek a terhelés során gyakran jelentkeznek pl.: térd és derék fájás.
  • hogyan induljunk el a célod felé, ami lehet az izmosodás, formálódás, fogyás, állóképesség növelés vagy kondíció visszaszerzés.

Az edzések során főszerepet kap rengeteg eszköz, gép és edzésmódszerek. Legyen szó TRX, Ketlebell golyó, tárcsák, súlyzók, gumiszalagok, evezőgép és minden, ami egy edzőterembe beletartozik

Végzettségek, tanulmányok:

  • Személyi és Fitness Edző
  • FMS szakértő (Funkcionális Mozgásminta Szűrés)
  • Táplálkozási és Sporttáplálkozási Tanácsadó
  • Spinning és Spin Racing Edző
  • GFM (Ground Force Method): A test egy egységként történő használata
  • KETTLEBELL INSTRUCTOR (STRONGFIRST)

https://www.facebook.com/EgeszsegesTaplalkozasTudatosEletvitel

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat?   Elfelejtetted a felhasználónevedet?