Varga Dominika

Color Fitnessfotókáraknyitvatartástérképkapcsolat
csoportos órákszemélyi edzőkbérelhető terem


Domi – Varga Dominika

Fogyni szeretnél, és egészségesebben élni?
Szeretnéd, ha lenne szakképzett segítséged az egészséges étrended összeállításában, és szeretnél személyi edzővel edzeni?

Belvárosi edzőteremben, előre egyeztetett időpontban várlak személyi edzéseimre!

Saját tapasztalatom alapján tudom azt, hogy milyen nehéz elkezdeni.
A történetem egy viszonylag hosszú, lusta időszakkal kezdődött, amely során 110 kilóra sikerült felhíznom.
Amikor a mérlegről ez a szám nézett velem szembe, a tükörben pedig az akkori tükörképem, szinte sokkot kaptam és eldöntöttem, hogy azonnal változtatnom kell.
Egy év alatt sikerült leadnom majdnem 40 kilót!

Ez a sikerélmény arra ösztökélt,hogy személyi edző végzettséget szerezzek, és másoknak is segítsek céljaik elérésében; legyen az fogyás, izomépítés, erő-állóképesség fejlesztés, alakformálás, vagy szimplán egy kis kikapcsolódás.

Varga Dominikának hívnak, 2019 óta foglalkozom személyi edzéssel.
Az edzések alkalmával igyekszem minél több izomcsoportot megdolgoztatni, nagy hangsúlyt fektetek a saját testsúlyos, funkcionális, core-izom fejlesztő gyakorlatokra.

A fogyás után nem csak a külsőm, de a belsőm is megváltozott: sokkal több az önbizalmam, jól érzem magam a bőrömben.
Mostanra az edzés és az egészséges életmód a mindennapjaim részévé váltak, imádom azt az érzést, amikor egy intenzív edzés után győztesként hagyom el a termet és ezt az érzést szeretném a vendégeimmel is megismertetni.

Várlak szeretettel Téged is, érjük el együtt az általad vágyott dream bodyt!

Vendégeim visszajelzései:

„Domi edzései mindig kőkemények, változatosak, sosem unalmasak, amiknek a végére meghalok, és amikor már azt hittem, hogy végük van, kiderül, hogy van még egy gyakorlat, amit akkor nagyon utálok, de pont ezért kezdtem el vele edzeni, hogy legyen aki seggberúúúúg és azt mondja, hogy ezt meg kell csinálni a tangás bikinimért…
Már 1 hónap után láttam a változást, 3 hónap alatt mínusz 3 kg, ami a tervezett 5 kiló leadásomnak több, mint a fele, mindemellett zsír le, izom fel. Mindig tudja, hogy milyen zene kell a leutáltabb gyakorlatokhoz, és hogy mit kell mondani ahhoz, hogy ne tegyem le a planket, vagy rátoljak pár ismétlést a végére. Telefont elő sem veszi, ami a mostani edzőknél nagyon ritka. Jókat dumálunk 2 gyakorlat között, mindig jó hangulatban telnek az edzések. Pont erre volt szükségem, mert egyedül itthon a töredéket sem sikerült elérnem. Egyszóval: szívből ajánlom!”

Szandi


“Domival az edzések mindig nagyon jó hangulatban telnek. Folyamatosan biztat és figyel a feladatok közben, hogy jól csinálom-e. (Szóval esélytelen akár egy darabot is elcsalni. ) Az edzések és a feladatok nagyon változatosak, sosem csináltuk még ugyanazt a feladatot kétszer! Mindenkinek teljes szívemből ajánlom!”

Anna


Tavalyi évben kezdtem el személyi edzésekre járni a Color Fitness Astoriába Varga Dominika személyi edzőhöz. A vírushelyzet miatt sajnos kisebb-nagyobb megszakításokkal, de amikor csak lehetett, igyekeztünk tartani heti kétszer egy órás edzéseket.

Mire számíthatsz egy ilyen személyi edzésen? Sok figyelemre, segítségre, instrukcióra és támogatásra. Dominika nagyon türelmes, és mindig a megfelelő mértékben bírja az embert a határainak feszegetésére. Minden órán csak “egy kicsit halsz meg”, pont annyira, hogy a következő alkalommal is legyen kedved újra átlépni az edzőterem kapuját.

Mindamellett, hogy Dominika szakmailag is kiváló és saját teljesítménye is rendkívül motiváló, emberileg is nagyon könnyű megtalálni Vele a közös hangot. Az órák mindig jókedvűen telnek, változatosak és személyre szabottak. Bátran gyertek és próbáljátok ki Ti is a személyi edzéseit!”


Dalma


“Nem szerettem edzeni, kiskorom óta utáltam a sportot, de Domi olyan szinten megszerettette velem, hogy mára már akkor érzem rosszul magam, ha nincs meg a heti minimum 4 alkalom.

Az edzések mindig szuper hangulatban telnek, mind testileg, mind szellemileg újjászületek, hiszen bármi van, Domival meg tudom osztani, mindig átbeszéljük az elmúlt napokat. Mára már nem csak az edzőmmé, hanem barátnőmmé is vált.

Már az első alkalomnál úgy éreztem ,mintha ezer éve ismerném, annyira közvetlen volt! Szívből ajánlom!”

Szilvi


“Jó hangulat, gyilkos ,változatos edzések!”

Alexandra


Minden alkalomra változatos, sosem unalmas, ugyanakkor hatékony feladatsorokkal készül. Az edzések derűs, mosolygós, oldott hangulatban telnek. Odafigyel a gyakorlatok szabályos végzésére, de a bátorítás és a biztatás sem marad el. Nemrég kezdtük az edzéseket, de már látom az eredményt, az izmaim tónusosabbak, az állóképességem jelentősen javult.

Azokat az izomcsoportokat mozgatja meg, amiken szerettem volna fejleszteni. Elég jól megértette, hogy mit szeretnék, mire van szükségem. Minden gyakorlatot tudatosan elmagyaráz, melyik feladatnál mire kell figyelni, és mindig kérdezhetek, ha valamiben nem vagyok biztos.
Profi edző, aki élvezetes és minden izmot átmozgató órát tart. Csak ajánlani tudom!”


Anita


Dominikához 2019. szeptemberében kezdtem járni. Célom a jobb állóképesség elérése és az alakformálás volt. Elmondhatom, hogy a segítségével mindkét célomat elértem, és az eredménnyel nagyon elégedett vagyok.

Dominika edzéseit nagyon megkedveltem. Ami nekem a legjobban tetszik, az az, hogy mindegyik edzés más, sohasem unalmasak. Minden alkalomra lelkiismeretesen és alaposan felkészül. Figyelembe veszi az éppen aktuális egészségi és mentális állapotomat. Nagyon jól ráérez arra, hogy kit hogyan lehet motiválni. Az edzéseken pedig végig rám koncentrál, figyel, ha kell, javítja a mozdulatokat és korrigál.

Minden általa tartott edzésen látszik, hogy Dominika lelkiismeretes edző és szívvel-lélekkel végzi a dolgát. Emellett a személyisége is nagyon megnyerő , így az edzések hangulata is nagyon jó! Nagyon tudom őt ajánlani, amennyiben tényleg eredményt szeretnél elérni és ehhez egy hiteles, jó szakembert keresel!


Orsi


“Azért szerettem Domival edzeni, mert teljesen azonosulni tudtam vele, és számomra nagyon hiteles volt, hiszen a saját szememmel láttam, miként fogyott le ő is kemény munkával, hasonló testalkatú volt, mint én így ez nagyon ösztönzött. Előttem volt a kép, hogy ha keményen dolgozom ezt én is elérhetem. Mindig tudta mivel motiváljon, mikor van szükségem arra, hogy kihajtsa belőlem az utolsó energiáim . Ezen kívül rendkívül jó szakembernek tartom, szakmailag alázatos, mindig a vendégek az elsők a számára.”

Anna