Kánya Attila

Color Fitnessfotókáraknyitvatartástérképkapcsolat
csoportos órákszemélyi edzőkbérelhető terem


Kánya Attila

Kisgyermekkoromtól meghatározó szerepet tölt be az életemben a sport, mind állóképességi, mind pedig erőedzés területén is. Edzőtermi tapasztalatom több mint 10 év edzésmúlton alapszik, mellette pedig a Weider iskolában fektettem le a szakma még kifinomultabb műveléséhez szükséges alaptényezőket.

Filozófiám szerint az edzőnek elsősorban jó pedagógusnak kell lennie, hiszen nem elég önmagában a gyakorlatok helyes kivitelezését
megtanítani, magát az embert, mint komplex egységet szükséges vizsgálni, oktatni, valamint átsegíteni a motivációs válságokkal tűzdelt időszakokon.

Tudásomat folyamatosan fejlesztve a legfrissebb kutatási eredményekre támaszkodom az edzés, valamint étkezés terén is. Hiszem, hogy ezekről csak akkor adhatok át hitelesen ismereteket, ha a saját bőrömön is megtapasztalom ezek hatásait: ezért jelenleg is központi szerepet kap nálam a testedzés, illetve a helyes táplálkozás különböző irányzataival történő kísérletezés is.

Úgy gondolom, hogy ezen okok miatt jó választás vagyok azok számára, akik mélyebb belelátást szeretnének kapni a sportba, a tudatos táplálkozás, a mozgás, és a lelki tényezők területén egyaránt.

Ha hozzáállásom szimpatikus számodra – légy akár teljesen kezdő, vagy haladó sportoló – garantálom, hogy együtt megtaláljuk azt az utat, ami kellő lelkesedést fog nyújtani ahhoz, hogy elérhesd a kitűzött célod.

Amit garantálok:
– maximális odafigyelés
– Hozzád igazított gyakorlatok, tempó és terhelés
– változatos edzések
– végtelen türelem
– jó hangulat