Bakos Virág

Color Fitnessfotókáraknyitvatartástérképkapcsolat
csoportos órákszemélyi edzőkbérelhető terem


Bakos Virág
bakos.virag69 (kukac) gmail (pont) com

Végzettségek:
• Spinning® Instruktor
• SpinRacing oktató
• Funkcionális táplálkozási tanácsadó
• Fitness- és testépítő sportoktató

Fontosnak tartom, hogy az edzéseim vidám hangulatban teljenek, hogy a sport öröm és kikapcsolódás legyen számodra, miközben eléred a céljaidat, legyen az izomépítés, fogyókúra vagy rehabilitáció. Célom, hogy támogassalak az életmódváltásodban.

Az edzések struktúrája: nagy hangsúlyt fektetek a koordinációs képességek fejlesztésére, valamint az erő- és állóképesség edukációra, prevencióval kiegészítve.

Én gyerekkoromtól kézilabdáztam és atletizáltam versenyszerűen 2006-ig, majd néhány év sportmentes élet következménye 30 kg súlytöbblet lett. 2009-ben vettem részt életem első teremkerékpáros óráján, valamint elkezdtem a konditermi edzéseket is. Egy éven keresztül jártam, amit imádtam és a kemény munkának nem is maradt el az eredménye, diétával megtámogatva stabilan fogyatkoztak a kilók. Ez idő alatt érlelődött meg bennem, hogy ezzel szeretnék foglalkozni hivatás szinten is, többek között segítve másoknak, akik hasonló gondokkal küzdenek, mint én korábban.

Tanulmányaimat tovább bővítettem az évek során, hogy minél szélesebb körű tudással tudjam támogatni vendégeimet, mind az edzés, mind a táplálkozás témakörében.

Mindenkit szeretettel várok, legyél Te is egy erős közösség tagja és küzdj azért, amit tényleg szeretnél, és tegyél érte!


Ajánlások:

ZINA:
Másfél éve járok Virághoz edzésre és már nem tudom elképzelni milyen volt előtte. Rengeteget köszönhetek neki: nemcsak a gyakorlatok tökéletes kivitelezésében segít, hanem igazán figyel rám.

Hajlandó miattam rettentő korán kelni, pedig nem egy pacsirta típus, mindig megtalálja, épp milyen típusú edzés a leghatékonyabb, megóv attól, hogy túlhajtsam magam és lesérüljek, közben pedig kihozza belőlem a maximumot.

Ezek az edzések a napom legjobb részei, mert nemcsak fejlődöm általuk, de igazán jól is szórakozom. Virág személyisége önmagában elég lenne ahhoz, hogy hozzá járjak, de így hogy profi is, egy főnyeremény.


DÓRI:
Közel másfél éve, hogy megérett bennem az elhatározás, életmódot váltok, elkezdek tenni az egészségemért. Korábban sosem sportoltam, mozogtam, így elég bizonytalanul, kissé félve vágtam bele, és úgy éreztem, segítségre van szükségem.
És ekkor lépett be az életembe Virág.

Ahogy elkezdtük a közös edzéseket, tudtam, hogy megtaláltam, akit kerestem. Nagyszerű edző, aki a munkáját lelkesedéssel és odaadással végzi. Az edzések során a teljes figyelmét neked szenteli, támogat, bíztat, kijavít, és teszi mindezt úgy, hogy végig motivál, segít abban, hogy elérd a kitűzött célt.

A gyakorlatok változatosak, teljes mértékben személyre szabottak. Szinte hatodik érzéke van hozzá, hogy felmérje, hol a teljesítőképességed határa, és kihozza belőled, amit csak biztonsággal ki lehet egy edzés során. Szakmailag nagyon felkészült, tapasztalt, tájékozott, és a feladatokat naprakész irányelvek alapján állítja össze. És nem utolsó sorban oldott hangulatot, motiváló légkört teremt az edzések során. Amint vége, már várod a következő alkalmat.

A segítségével sikerült leadnom több mint 15 kg-ot, és megszeretnem a sportot, a mozgást, amiről világ életemben azt állítottam, ez lehetetlen. Nála nincs lehetetlen, elérhetetlen. Szívből ajánlom mindenkinek, aki szeretne változtatni, fogyni, formába kerülni.


IZA:
Közel 3 éve ismertem meg Virágot, akihez először Spinningre, majd személyi edzésekre kezdtem el járni. Virág nagyon lelkes és motiváló edző, odafigyel mindenkire, és ha csak egy pillanatra is kételkedtem magamban mindig nagyon sok támogatást kaptam tőle.

A Virággal végzett közös munkával és az általa készített, személyre szabott étrendemmel 1,5 év alatt sikerült 15 kg-ot fogyni.

A legjobb az egészben az volt, hogy az élvezetes edzések mellett olyan ételeket próbálhattam ki, amelyeket korábban soha. Nagyon hálás vagyok Virágnak mindenért, és mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy keresse bizalommal akár edzésről akár étrendről van szó.