Házirend

Color Fitnessfotókáraknyitvatartástérképkapcsolat
csoportos órákszemélyi edzőkbérelhető terem


1.§ A Color Fitness Váci utca vendégei napijegy, vagy bérlet vásárlásával elfogadják, és magukra nézve kötelezően betartják a Házirendet, az edzéseken és a csoportos órákon saját felelősségükre vesznek részt. Az esetleges balesetekért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

2.§ A Color Fitness Váci utca területén a szolgáltatásokat csak érvényes napijeggyel, vagy érvényes bérlettel lehet igénybevenni.

3.§ Napijeggyel, vagy bérlettel a Color Fitness Váci utca összes, (a napijegy/bérlet típusának megfelelő) összes sportszolgáltatás (konditerem, kardiógépek, szauna, csoportos óra) – a magánórák és a személyi edzések kivételével – igénybe vehető.

4.§ A bérletek naponta egyszer használhatóak, a belépések száma nem halmozható. A vásárlás/kiállítás napján 0:00 órától a következő hónap ugyanazon naptári napját megelőző nap 24:00 óráig érvényesek.

5.§ Csoportos órára szóló bérleteink alkalmanként egy csoportos órára érvényesek.

8.§ Color Fitness Váci utca teljes területén tilos a dohányzás.

9.§ A Color Fitness Váci utca sportszolgáltatásait csak megfelelő öltözékben (tiszta, teljes értékű sportruházat, törölköző használat) lehet igénybevenni. Ettől eltérő öltözékben edzeni nem lehet. Nem megfelelő öltözék, vagy higiéniai szempontból kifogásolható megjelenés esetén az edzéslehetőség, illetve a terembe való belépés megtagadható.

10.§ A Color Fitness Váci utca területén elvárt, hogy az edzést, illetve minden azzal kapcsolatos tevékenységet Vendégeink maximális körültekintéssel folytassanak. Kérjük, figyeljetek saját, és edzőtársaitok testi épségére. Kérjük, hogy szükség esetén tanáccsal tegyétek könnyebbé sporttársaink munkáját. Egymásra figyelve kellemesebb, barátságosabb, biztonságosabb légkörben edzhetünk. A Color Fitness Váci utca területén a gondatlan viselkedés, esetleges veszélyeztetés azonnali kitiltást eredményez.

11.§ A Color Fitness Váci utca teljes területén az alapvető kulturális és emberi viselkedés szabályainak betartása kötelező. Aki a Color Fitness Váci utca területén edzőtársait viselkedésével, hangoskodásával, vagy bármilyen egyéb módon zavarja, az edzőterem aznapi használatától azonnali hatállyal eltiltható a napijegy, vagy a bérlet időarányos részének visszafizetése nélkül. Két eltiltás után a Color Fitness Váci utca vezetősége fenntartja a jogot, hogy a bérlet érvényességét – meghatározott időszakra, vagy végérvényesen – visszavonja, és/vagy a további belépést a Color Fitness Váci utca területére megtagadja.

12.§ A Color Fitness Váci utca vendégei elfogadják, hogy róluk a regisztráció alkalmával fénykép készüljön.

13.§ A Color Fitness Váci utca területén (el)hagyott értéktárgyakért (az öltözőszekrényeket is beleértve) az üzemeltető nem vállal felelősséget.

15.§ A plasztik belépőkártya díja az érvényben lévő árlistában található.

16.§ A megvásárolt bérletek nem visszaválthatók.