Bakos Virág

Color Fitnessfotókáraknyitvatartástérképkapcsolat
csoportos órákszemélyi edzőkbérelhető terem


Végzettségeim:

Spinning Instruktor
Táplálkozási tanácsadó
Fitness Testépítő edző
Személyi edző
Spinracing oktató

Edzéseket 2011-ben kezdtem el tartani.
20 éves koromig kézilabdáztam, atletizáltam versenyszerűen, majd néhány sportmentes év következett, melynek meg is lett az eredménye: 30 kg plusz. Tennem kellett valamit, így részt vettem egy Spinning órán, ami azonnal szerelem lett – és ez azóta is tart. Egy éven keresztül jártam az órákra, mert imádtam, és a kemény munkának nem is maradt el az eredménye, diétával megtámogatva fogyatkoztak a kilók. Ez idő alatt érlelődött meg bennem az elhatározás, hogy ezzel szeretnék foglalkozni hivatás szinten is, többek között segítve azoknak, akik hasonló gondokkal küzdenek, mint én korábban.

Szeretettel várlak az órán, ahol a csapat és a zene is motiválni fog, a cél mindenkinek más és más, (fogyás, kikapcsolódás, versenyzés) a döntés pedig a Tiéd! Igyekszem segíteni Neked, hogy sikerüljön megvalósítani azt, amit kitűztél magad elé.

Spinning:

A Spinning amilyen egyszerű, olyan hatékony.
Amit mindenképp hozz magaddal: kis méretű törölköző, legalább 0,5 l víz, edzőcipő, vagy bringás cipő, edző, vagy bringás nadrág, rövid ujjú felső.

A spinning beltéri, csoportos, zenés kerékpáros edzés. Fejleszti a szív- és tüdőkapacitást, valamint az izmokat. Nagyon hatékony edzés, kiváló kerékpározásra, vagy kerékpáros túrázásra való felkészüléshez, de gyorsan lehet vele fogyni is. Az óra során nincs szükség technikás mozdulatokra, sem különösebb mozgáskoordinációra. Nem okoz csont- vagy ízületi terhelést. Egymást követik a pulzusemelő, gyors (sprint) szakaszok és az aktív pihenő szakaszok. Hogy a valós kerékpározást szimulálja az óra, vannak benne ,,hegymenetek”, „lejtmenetek” és „sík” szakaszok.

“A sport nemcsak testnevelés, hanem a léleknek is az egyik legerőteljesebb nevelőeszköze. Tudd mit akarsz és tegyél érte”

Óráim a Color Fitnessben