fbpx
Colorfitness.hu bejelentkezés
Color Váci utca Fitness - Házirend

Color Váci utca Fitness - Házirend

Kedves Vendégeink! BÉRLETEINK alkalmanként csak egy csoportos foglalkozásra érvényesek!!! Amennyiben duplázni szeretnének, azt a recepción szíveskedjenek jelezni az ott tartózkodó személyzetnek!

1.§ A Color Váci utca Fitness vendégei napijegy, vagy bérlet vásárlásával elfogadják, és magukra nézve kötelezően betartják a Házirendet, a foglalkozásokon saját felelősségükre vesznek részt, az esetleges balesetekért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

2.§ A Color Váci utca Fitness területén a szolgáltatásokat csak érvényes napijeggyel, vagy érvényes bérlettel lehet igénybe venni.

3.§ A napijeggyel és bármely bérlettel a Color Váci utca Fitness összes tánc- és sportszolgáltatása - a magánórák kivételével - igénybe vehető.

4.§ A havi bérletek naponta egyszer használhatóak, de a belépések száma nem halmozható. A vásárlás/kiállítás napján 0:00 órától a következő hónap ugyanazon naptári napját megelőző nap 24:00 óráig érvényesek!

5.§ Bérleteink alkalmanként csak egy órára érvényesek! Amennyiben duplázni szeretnétek (500 ft-os ráfizetéssel), azt a recepción szíveskedjetek jelezni a második óra megkezdése előtt!

8.§ Color Váci utca Fitness teljes területén tilos a dohányzás.

9.§ A Color Váci utca Fitness sportszolgáltatásait csak megfelelő öltözékben (tiszta, teljes értékű sportruházat, törölköző használat...) lehet igénybe venni. Ettől eltérő öltözékben edzeni nem lehet. Nem megfelelő öltözék, vagy higiéniai szempontból kifogásolható megjelenés esetén az edzéslehetőség, illetve a terembe való belépés megtagadható.

10.§ A Color Váci utca Fitness területén elvárt, hogy az edzést, illetve minden azzal kapcsolatos tevékenységet Vendégeink maximális körültekintéssel folytassanak. Kérjük, figyeljenek saját, és edzőtársaik testi épségére. Kérjük, szükség esetén tanáccsal tegyük könnyebbé edzőtársaink munkáját. Egymásra figyelve kellemesebb, barátságosabb, biztonságosabb légkörben edzhetünk. A Color Váci utca Fitness területén a gondatlan viselkedés, esetleges veszélyeztetés azonnali kitiltást eredményez.

11.§ A Color Váci utca Fitness teljes területén az alapvető kulturális és emberi viselkedés szabályainak betartása kötelező. Aki a Color Váci utca Fitness területén edzőtársait viselkedésével, hangoskodásával, vagy bármilyen egyéb módon zavarja, az edzőterem aznapi használatától azonnali hatállyal eltiltható, a napijegy, vagy a bérlet időarányos részének visszafizetése nélkül. Két eltiltás után a Color Váci utca Fitness vezetősége fenntartja a jogot, hogy a bérlet érvényességét - meghatározott időszakra, vagy végérvényesen - visszavonja, és/vagy a további belépést a Color Váci utca Fitness termeibe megtagadja.

12.§ A Color Váci utca Fitness vendégei elfogadják, hogy róluk fénykép készüljön.

13.§ A Color Váci utca Fitness területén hagyott értéktárgyakért (az öltöző szekrényeket is beleértve) a vezetőség nem vállal felelősséget. Kérjük vendégeinket, hogy ha mégis hoznak az edzéshez nélkülözhető értékeket, azokat vigyék be magukkal a termekbe.

14.§ Épületen belüli bicikli tárolása szigorúan tilos!

15.§ A plasztik belépőkártya 2 éves használati díja 1.000.- Ft.

16.§ A megvásárolt bérletek nem visszaválthatók.

17.§ Bankkártyás fizetésre 15.000.- Ft feletti vásárláskor van lehetőség.

Color Váci utca Fitness - Térkép

Elérhetőségek

1052 Budapest, Váci u. 19-21.
+36 1 308 5506
Szombat és vasárnap reggel bejárat a Piarista és Régi posta utca felől..

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek
6:30 - 12:00, 15:00-21:00
Szombat - Vasárnap
15:00 - 20:00

Kártyaelfogadás

OTP szép kártya elfogadóhely
All You can move
Pázmány kártya
 

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat?   Elfelejtetted a felhasználónevedet?