fbpx
Colorfitness.hu bejelentkezés
Solymosi Gabriella (Gaby)
Spinning Gabyval @ Color Max Fitness

Solymosi Gabriella (Gaby)

Solymosi Gabriella

indoor cycling, hot Iron™, zsírégető aerobic

Zsírégető aerobic

Alaplépések kombinációja step-pad használatával, erősítő, izomtónus-fokozó gyakorlatok különböző eszközök segítségével (kézisúlyzó, gumikötél, labda). Az óra utolsó harmadában a kritikus területek (has, fenék, comb) formálása. Cél: a zsírszövet vékonyítása, csökkentése. A dinamikus órákat kedvelőknek, és fogyni vágyóknak.

Indoor Cycling

Egy egyszerű, nemtől és kortól függetlenül mindenki által elsajátítható mozgásforma. Az óratípust legegyszerűbben négy szó jellemez: ZENÉS-CSOPORTOS-TEREM-KERÉKPÁR!

Sokan csupán a szobai kerékpározásra gondolnak, és talán nem járnak messze az igazságtól, azonban ez az edzésforma ennél jóval összetettebb. Alapvetően erő-állóképesség fejlesztő edzéstípus, segít a fogyásban, jó hatással van testünk szimmetriájára, helyes beállítás mellett, kíméletes a térdízülettel, jó eleme lehet egy kerékpáros, vagy akár futó felkészülésnek és nem utolsó sorban - segít oldani a mindennapi stressz nyomását.
Az órán biztosra veheted, hogy patakokban fog folyni rólad a víz és talán még biciklit sem akarsz látni többé az életben, de ez csak kezdeti nehézség, minden órán egyre jobbá és jobbá válsz. Jól testre szabható teremkerékpáron modellezzük a hegy, illetve sík szakaszokat, állítható ellenállás/fék segítségével a zene ritmusára, ezzel változtatva az intenzitást, kialakítva az edzésterhelést.
A tökéletes eredményért természetesen a diétáról nem mondhatsz le, ügyelj rá, hogy étrended kiegyensúlyozott legyen! Napi 3-4 liter víz fogyasztása már-már kötelező. Edzés alatt mindig legyen nálad ásványvíz.

A Indoor Cycling áldásos hatásait már pár alkalom után érezhetjük. Közérzetünk javul, tüdőnk erősödik, izomtónusaink szebbek lesznek, frissé és fitté válunk.
Nagyon fontos, hogy az órán csak magadra koncentrálj. Arra koncentrálj, hogy mi zajlik le a saját testedben, lelkedben, ne arra, hogy az óra többi résztvevője mit csinál.
„Nem számít milyen lassan mész, amíg nem hagyod abba."

Ride & Pump

Csoportos edzés, melynek első felében bringázással indítunk, majd súlyzórudas edzéssel folytatjuk, megdolgoztatva a főbb izomcsoportokat. Az óra túlnyomó része erő - állóképességi edzés, mely feszes, látványos , de nem megnövekedett izomzatot eredményez. Remek zenék, jó hangulat, garantált izzadás 65-70 percben! :)
Megfelelő táplálkozással folytathatod a sikert, hiszen a magát újraépítő szervezet, azokból az anyagokból táplálkozik, ami ezalatt az időszak alatt bevitelre kerül.

Óráim:

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat?   Elfelejtetted a felhasználónevedet?