Colorfitness.hu bejelentkezés
Serfőző Zsolt

Serfőző Zsolt

Serfőző Zsolt

személyi edző, Gerinc tréner, kineziológiai tapaszolás

+36 70 414 5543

Szolnokon születtem. Már 6 éves koromtól a sport tölti be a főszerepet az életemben. Úszással kezdtem, majd a kyokushin karate sportra váltottam, ahol versenyzőként többszörösen dobogón álltam az országos versenyeken. Gimnáziumi tanulmányaimat sporttagozatosként végeztem, ez időszak alatt a testépítés kultúrájával is foglalkozni kezdtem.
Saját tapasztalataim alapján hiszem, hogy akinek a sport az élete részévé válik, az mind erkölcsileg, mind fizikálisan a társadalom, jelentős húzóereje lesz.

Személyi edzésről:

Személyi edzőként célom, hogy ne csak egy bizonyos célközönséggel foglalkozhassak, hanem segítségére lehessek olyanoknak is akik preventív jelleggel egy általános, egészségesebb életformát választanak. Minden kliensemnek olyan edzésprogramot állítok össze, mely megfelel az egyéni igényeiknek. Segítek hozzájárulni a közösen kitűzött cél megvalósításához, a mindennapos stressz levezetéséhez, a minőségibb életvitel kialakításához, szem előtt tartva, hogy a vendég minden edzéséről elégedetten távozzon. Ehhez természetesen megfelelő eszközökre is szükség van, ami egy ilyen színvonalú konditeremben megvalósítható.
Személyre szabott edzés keretében mindenki megtalálja nálam amit szeretne, lehet: izomtömeg-növelés, fogyás, alakformálás, állóképesség-növelés, vagy gerinctréning ( gerincproblémák megelőzése vagy enyhébb tünetek, akár sérv, műtét utáni edzett állóképesség visszaszerzése végett).

Végzettségeim:

  • Fitness Akadémia: Testépítés-fitness edző/ Személyi edző
  • Almásy Csilla gerinckoncepció: Gerinc tréner
  • Kinesiology tape tanusítvány

Edzéstípusok:

  • Testépítés
  • Fitness
  • Crossfit köredzés
  • TRX
A törekvés, ami a céljaid felé visz. A munkád, az áldozatok, az időd, az energiád, a lelki erőd is fizetési eszköz. A céljaid a komfort zónádon kívül vannak és ahhoz, hogy elérd, ki kell lépned belőle! Bármit el tudsz érni az életben, ha igazán akarod, ha kitartasz mellette, és hajlandó vagy megfizetni az árát!

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat?   Elfelejtetted a felhasználónevedet?