Colorfitness.hu bejelentkezés
Péterfay Krisztina

Péterfay Krisztina

Péterfay Krisztina

köredzés, H.I.I.P.

Óráim:

Miért a köredzés?

A világban a kör a legtökéletesebb forma. Lehetne négyzetedzés is, de az nem hangzik olyan jól. :) Amikor köredzést végzünk és még körben is vagyunk, az energiáink megtöbbszöröződnek. Ki ne szeretne energikusabb lenni? Te is elgondolkodtál már azon, vajon mi az oka annak, hogy izomláz alakul ki a mosolyizmaidban? Nos, itt a tökéletesség helyett a teljességre edzünk, hiszen az életünkben harmonikusak, teljesek lehetünk. A testet edzve a lelkünk is erősebbé válik.
A tematika: változatos, kollektív, ugyanakkor egyénre szabott, hogy Te is megtaláld a számodra legmegfelelőbb gyakorlatot. Nincs két egyforma ember, nincs két egyforma nap s nincs két egyforma edzés sem, csupán formaedzés van.

H.I.I.P. alias High Intensity Interval Pilates

Rövid ideig tartó nagy intenzitással dolgozunk ezen az edzésen. Ez egy újfajta kihívás, mely attól függően, mennyit adsz bele, változtatja az intenzitását és az eredményességét. Kirobbanó erő, stabilabb állóképesség. A HIIP után még órákon keresztül pörög az anyagcseréd, nő az össz elégetett kalóriamennyiség, a növekedési hormon megemelkedett szintje pedig lassítja az öregedés folyamatát is. Mindemellett nagy hangsúlyt fektetek a Joseph Pilates által kidolgozott Contrology-ra, mely az intenzív szakasz utáni koncentrációt teszi próbára. Egy-egy erősítő-nyújtó-lazító gyakorlat mindig belefér a HIIP órába, a testet edzve a lelkünk is erősebbé válik.
A változásod útján testileg-lelkileg támogatlak. Várlak szeretettel!

Egységben az erő, csapatban a haladás!

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat?   Elfelejtetted a felhasználónevedet?