fbpx
Colorfitness.hu bejelentkezés
Orange Jóga Váci utca - Ismerd meg Önmagad! Légy Önmagad!
Orange Jóga & Mozgás Stúdió

Orange Jóga Váci utca - Ismerd meg Önmagad! Légy Önmagad!

Felfrissülésre vágysz? Szeretnél ellazulni és kikapcsolódni, mert túl sok a stressz? Vagy az elmélyülés az igazán fontos számodra?
Mi segítünk Neked!

Családias hangulatú, fiatalos belvárosi jógastúdiónk várja szeretettel Vendégeit minden nap, hétfőtől vasárnapig! Kezdő gyakorlótól a haladókig, itt mindenki megtalálja a számára tökéletes mozgásformát! Legyen szó klasszikus hatha jógáról, gerinctornáról, kezdő jógáról vagy dinamikus jógáról, semmit sem hagytunk ki! Aki a lassabb, meditatívabb órákat kedveli, próbálja ki az energiablokk-oldó jógát vagy relax & stretching órát. Ha valami különlegesen melegre vágynál, akkor a HOT jógán a helyed, izzasztóan jól fogod érezni magad! :) Jógaóráink mellett Pilates oktatást is tartunk hetente 2 alkalommal! Oktatóink személyre szabottan segítenek Neked minden órán, hogy a hatékony gyakorlás és fejlődés számodra is maximálisan elérhető legyen; test és lélek egyaránt megújulhasson nap mint nap! Igazán hangulatos belső kialakítással (szeparált öltözőkkel, zuhanyzókkal), fantasztikus szakoktatói gárdával és mindenben rendelkezésedre álló recepciós csapattal várunk Téged is!

Célunk, javítani az emberek egészségén, hogy edzés közben egy olyan környezetben lehessenek, ahol kellemesen érzik magukat, ahova örömmel járnak. Cégünk fő szemléletmódja az, hogy Te, mint vendég jól érezd magad egy barátságos környezetben (ez alatt a vendégkört is értjük), ki tudj alakítani egy edzőtársi baráti kört. Termünk kialakítását, hangulatát, és felszereltségét úgy álmodtuk meg, hogy a (jó és pozitív értelemben) „átlag" embereknek (akik lehetnek tanulók, üzletemberek, irodai alkalmazottak, családosok stb.) szóljon. Célunk minél több olyan Vendéget is elérni, akik eddig egy bizonyos sztereotípia miatt nem jártak edzőterembe, és a gondolatmenetüket megváltoztatni. Nálunk mindegy, hogy sovány vagy túlsúlyos, fiatal vagy idősebb, magyar vagy külföldi! Nálunk nem kell félned, ha lejössz edzeni, hogy mások mit szólnak!

Szolgáltatásaink és tudásunk közvetítésével, segíteni szeretnénk Neked teljes életet élni. Hisszük, hogy a mozgás alapeleme az életnek és erősíti a kitartást, önbizalmat, önbecsülést a mindennapokban. Legjobb tudásunk birtokában, és minden helyzetben a maximumot nyújtva igyekszünk hozzájárulni ahhoz, hogy elégedetten, és kellemes élményekkel távozz tőlünk edzés végén!

Gyakorolj nálunk, ismerd meg önmagad, légy önmagad!
Ha a Kálvin téren jársz és van szabad másfél órád, gyere fel hozzánk jógázni!

Color Váci utca Fitness - Térkép

Elérhetőségek

1052 Budapest, Váci u. 19-21.
+36 1 308 5506
Szombat és vasárnap reggel bejárat a Piarista és Régi posta utca felől..

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek
6:30 - 13:00, 15:00-22:00
Szombat - Vasárnap
15:00 - 20:00

Kártyaelfogadás

OTP szép kártya elfogadóhely
All You can move
Pázmány kártya
 

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat?   Elfelejtetted a felhasználónevedet?