Colorfitness.hu bejelentkezés
Orange Jóga & Mozgás Stúdió - Házirend

Orange Jóga & Mozgás Stúdió - Házirend

Kedves Vendégeink! BÉRLETEINK alkalmanként csak egy csoportos foglalokzásra érvényesek!!! Amennyiben duplázni szeretnének, azt a recepción szíveskedjenek jelezni az ott tartózkodó személyzetnek!

1.§ Az Orange Jóga & Mozgás Stúdió vendégei napijegy, vagy bérlet vásárlásával elfogadják, és magukra nézve kötelezően betartják a Házirendet,a foglalkozásokon saját felelősségükre vesznek részt, az esetleges balesetekért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

2.§ Az Orange Jóga & Mozgás Stúdió területén a szolgáltatásokat csak érvényes napijeggyel, vagy érvényes bérlettel lehet igénybe venni.

3.§ A napijeggyel és bármely bérlettel az Orange Jóga & Mozgás Stúdió összes foglalkozása igénybe vehető.

4.§ A havi bérletek naponta egyszer használhatóak, de a belépések száma nem halmozható. A vásárlás/kiállítás napján 0:00 órától a következő hónap ugyanazon naptári napját megelőző nap 24:00 óráig érvényesek!

5.§ A 8, 16 alkalmas bérletek a vásárlás/kiállítás napjától számított 2 hónapig érvényesek.

6.§ Az időkorlátos bérletek esetén az adott időhatárok maximum 15 perc eltéréssel kötelezően betartandók. Ezen időkorlátok átlépése esetén 600.-Ft fizetendő.

7.§ Az Orange Jóga & Mozgás Stúdió teljes területén tilos a dohányzás.

8.§ Az Orange Jóga & Mozgás Stúdió szolgáltatásait csak megfelelő öltözékben (tiszta, teljes értékű sportruházat, törölköző használat...) lehet igénybe venni. Ettől eltérő öltözékben edzeni nem lehet. Nem megfelelő öltözék, vagy higiéniai szempontból kifogásolható megjelenés esetén az edzéslehetőség, illetve a terembe való belépés megtagadható.

9.§ Az Orange Jóga & Mozgás Stúdió területén elvárt, hogy az edzést, illetve minden azzal kapcsolatos tevékenységet Vendégeink maximális körültekintéssel folytassanak. Kérjük, figyeljenek saját, és edzőtársaik testi épségére. Kérjük, szükség esetén tanáccsal tegyük könnyebbé edzőtársaink munkáját. Egymásra figyelve kellemesebb, barátságosabb, biztonságosabb légkörben edzhetünk. Az Orange & Mozgás Stúdió területén a gondatlan viselkedés, esetleges veszélyeztetés azonnali kitiltást eredményez.

10.§ Az Orange Jóga & Mozgás Stúdió teljes területén az alapvető kulturális és emberi viselkedés szabályainak betartása kötelező. Aki az Orange Jóga & Mozgás Stúdió területén edzőtársait viselkedésével, hangoskodásával, vagy bármilyen egyéb módon zavarja, az edzőterem aznapi használatától azonnali hatállyal eltiltható, a napijegy, vagy a bérlet időarányos részének visszafizetése nélkül. Két eltiltás után az Orange Jóga & Mozgás Stúdió vezetősége fenntartja a jogot, hogy a bérlet érvényességét - meghatározott időszakra, vagy végérvényesen - visszavonja, és/vagy a további belépést az Orange Jóga & Mozgás Stúdióba megtagadja.

11.§ Az Orange Jóga & Mozgás Stúdió vendégei elfogadják, hogy róluk fénykép készüljön.

12.§ Az Orange Jóga & Mozgás Stúdió területén hagyott értéktárgyakért (az öltöző szekrényeket is beleértve) a vezetőség nem vállal felelősséget. Kérjük vendégeinket, hogy ha mégis hoznak az edzésez nélkülözhető értékeket, azokat vigyék be magukkal a termekbe.

13.§ A plasztik belépőkártya 2 éves használati díja 990.- Ft.

14.§ A megvásárolt bérletek nem visszaválthatók.

25.§ Bankkártyával történő bérlet vásárláskor elfogadom a recepción feltüntetett 2%-os kényelmi díj felszámolását.

Orange Jóga Stúdió - Térkép

Elérhetőségek

1053 Budapest, Királyi Pál u. 20.
+36 70 335 5317 (Viber is)
Kálvin téren, a DM felett. Bejárat a Királyi Pál utcából, 14-es kapucsengő!

Nyitvatartás

Kártyaelfogadás

OTP szép kártya elfogadóhely
All You can move
Pázmány kártya

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat?   Elfelejtetted a felhasználónevedet?