fbpx
Colorfitness.hu bejelentkezés

Feminine Vibe - Nőiességünk finomhangolása a tánc nyelvén

Az óra menete:
Átfogó melegítés, erősítő blokk, stílusgyakorlatok, rövid koreográfia, nyújtás és relaxáció.

Ajánlott öltözet:
Lehetsz cipőben, zokniban vagy mezítláb, úgyis érzed majd mi a legmegfelelőbb az adott mozdulathoz. Kényelmes ruhában gyere, amiben nyugodtan le tudsz feküdni a földre, emelni a lábad, ugrani – és csinosnak érzed magad benne!

Ezzel az órával az önmagunkhoz, ősi erőnkhöz, női énünkhöz való visszatalálást szeretném segíteni, felerősíteni a női energiáinkat, pozitív kisugárzásunkat, emelni jelenlétünket.
Ha úgy érzed, elnyom a hétköznapok súlya, a stressz, vagy gyakran fel kell venned a férfiakkal a versenyt, el vagy veszve, bizonytalan vagy, adj magadnak 1 órát a feltöltődésre és fellélegzésre – gyere el hétfőn este vagy szombat délután a Feminine Vibe órára, szeretettel várlak.

Többféle tánctechnikai alapot veszünk, változatos zenékkel dolgozunk és megtanuljuk, hogyan mozog egy csodálatos nő, aki egyszerre szenvedélyes, kifinomult, óvatos és bátor, folyton változó, ellenállhatatlan, maga a megtestesült leküzdhetetlen női erő. Finomhangoljuk a mozdulatainkat, javítjuk testtartásunkat és felépítjük önbizalmunk mozgáshoz kapcsolódó alappilléreit. Stílusgyakorlatokkal - melyek légies eleganciát kölcsönöznek mozgásunknak - aktiváljuk a bennünk élő női erőket, képességeket, és különböző minőségeket, a negatív gondolatainkat és én-képünket pozitívra cseréljük. A rövid koreográfiák könnyen tanulhatóak - nem erőltetettek, vagy kötöttek. Az önkifejezésen van a hangsúly, hogy megtanuld jól érezni magad a bőrödben, a tánc nyelvén elmondani a történeted, érzelmeid kifejezni és magabiztosan mozogni bármilyen helyzetben az életed során.

Kedves Vendégeim!

Jelentkezzetek fel előre az órákra és minden feliratkozáskor valós e-mail címet adjatok meg!
Ha szeretnétek értesülni a legfrissebb Street Jazz hírekről, megnézni az eddigi képeket és koreográfia videókat, csatlakozzatok facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/520628237962613

Dóri

kontakt: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat?   Elfelejtetted a felhasználónevedet?