Colorfitness.hu bejelentkezés
Nagy Tímea

Nagy Tímea

Nagy Timea

pilates

Óráim:

Nagy Timea vagyok, azon nők táborába tartozom akik tudatosan alkalmazzák a prevenciót az egészség és a fiatalság megörzése érdekében.
Egy kis mozgással hihetetlen dolgokat egyszerűen meg lehet oldani, mint például: jobb lesz az ellenálló képességünk a betegségekkel szemben, könnyebben viseljük a hétköznapok megpróbáltatásait, nem leszünk fáradékonyak, a fiatalságunkat, rugalmasságunkat is megőrizhetjük és még rengeteg fontos tényezőt tudnék felsorolni, mit akár heti egy-két órával már el lehet érni.
Nekem a mozgás nagyon sokat segített az életben,próbáld ki Te is! Szeretettel várok idősebbeket és fiatalokat egyaránt az óráimon, amitől csak jobban fogod érezni magad!

Pilates:

A Pilates segít karcsúságunk megőrzésében és izomzatunk feszessé tételében, törzsizomzatunk stabilizálásában. Hatékonyan alkalmazható derékfájás, csípő, térd és más mozgászervi betegségek esetén is ízületkímélő hatása miatt.
A módszer lényege, hogy olyan egyenletes, fokozatosan felépített és egyénre szabott gyakorlatokból áll, amelyek elősegítik izomzatunk harmonikus egységként történő működését. Egyúttal magába foglal egy olyan speciális légzéstechnikát, melynek segítségével nemcsak a szervezet oxigénellátása növelhető, hanem a fizikai teljesítmény is jelentősen fokozható. Joseph Pilates módszeréből több mint 500 különböző gyakorlatot fejlesztett ki. A talajon végezhető gyakorlatok mellett a tréning magába foglal segédeszközökkel végezhető gyakorlatokat is. Ezek segítségével lehetővé válik az izomzatnak a szokványos ízületi terheléstől eltérő, nyújtással egyidejű erősítése. Első stúdióját 1926-ban nyitotta meg New Yorkban, tanítványai közé tartoztak olyan táncnagyságok, mint Martha Graham és George Balanchine. A Pilates technika egykor a hollywoodi sztárok titkos edzésmódszere volt. Ma is számos híresség e módszer segítségével őrzi meg fiatalos erőnlétét és alakját (Madonna, Julia Roberts, Jennifer Aniston, Keanu Reeves, ...).

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat?   Elfelejtetted a felhasználónevedet?