Colorfitness.hu bejelentkezés
Nagy Barbara Viktória

Nagy Barbara Viktória

Nagy Barbara Viktória

alakformáló aerobic

Óráim:

Sziasztok !

Azt hiszem, joggal gondolom, hogy nem járni, hanem futni tanultam meg először. Mert nem emlékszek olyan időszakra az életemben, amikor ne sportoltam volna valamit. 7 évig kézilabdáztam, valamint kipróbáltam az akrobatikus rock&rollt-t, a hip hop-ot, és az atlétika pályán is elég otthonosan mozgok. A szívem csücske még is az aerobik maradt. Sok éven keresztül versenyeztem és értem el szép eredményeket. Az álmom még is az, hogy én legyek az, aki sokakkal megszeretteti a mozgást, ezért is választottam az edzői oldalt. Aerobik oktatói és rehabilitációs tréneri tudással és papírral is rendelkezek.
Legnagyobb vágyam, hogy olyan edző lehessek, akihez bármikor szívesen fordultok tanácsért nem csak az órámon, hanem a hétköznapokban is.

Alakformáló óra:

Alakformáló óráimon minden hétfőn és szerdán reggel 7.00-től vehettek részt. Bár talán elsőre ijesztően hangzik ez a korai időpont, de meggyőződésem, hogy nem bánod meg, ha eljössz. Hiszen mikor lenne a legfrissebb a szervezet, ha nem ilyenkor. Egésznapra lendületbe kerülsz és a napi rutinodat sem kell felborítani miatta. Ezen az órámon főként izom specifikusan fogunk dolgozni. Megmozgatunk minden problémás területet, a szuper forma érdekében.

Gyere el, hogy bomba formába kerülj és a jó hangulatod kitartson egész nap!

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat?   Elfelejtetted a felhasználónevedet?