Gaby

Mozdulj Wiking – Szentendre
IDŐPONTOK / JEGYEK
oktatókfotókvideók
áraktérképkapcsolat


Solymosi Gabriella
A sporttal már kiskoromtól kezdve szoros kapcsolatban állok, és azóta a mindennapjaim részéhez tartozik. Akkoriban ez főként futásban és különböző atlétikai jellegű sportokban nyilvánult meg, amit a későbbiekben bővítettem az edzőteremben végezhető sporttevékenységekkel is. Ez a jelenlegi mindennapjaimban is aktív szerepet tölt be, főként azért is, mert teremvezetőként tevékenykedem a Color Fitness belvárosi edzőtermeiben.

Sportmúltam – mely az oktatás részét illeti – 20 évre vezethető vissza. Ezen időszak többféle mozgásformát is felölel, többek között a testépítést, a Hot Iront, a spinninget, valamint a pilates kereteihez tartozó, nyújtásokra és gerinctornára építő edzéstípusait is.
Köszönöm, hogy részt vehetek a „Mozdulj Wiking!” programban, ahol egész nyáron rendszeresen együtt mozoghatunk egy pörgős, jó hangulatú zsírégető óra keretén belül.

Az óra bemelegítéssel indul, melynek során felkészítjük a szervezetet az edzésre. Ezután következik a foglalkozás fő része, amelyben egyszerűen felépített, jól követhető gyakorlatokat végzünk az egész testre kiterjedően a lehető legtöbb izomcsoportot megdolgoztatva. A levezető részben a megdolgoztatott izmokat megnyújtjuk, hogy megőrizzék rugalmasságukat, regeneráljuk a testünket. Kortól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenül bárki, bármikor csatlakozhat!