Vercsi

Mozdulj Wiking – Marina-part
IDŐPONTOK / JEGYEK
oktatókfotókvideók
áraktérképkapcsolat


Sziasztok! Percze Veronika vagyok, de szólítsatok csak Vercsinek.

Fogadjátok sok szeretettel rövid bemutatkozásomat:
Hogy mit jelent számomra a sport? Mindent. Szokás mondani, hogy a kiskori emlékek mély nyomot hagynak az emberben. Nálam sem történt ez másképp. Még kicsiként, anyukám aerobik óráját csak a fekvenyomó gépen a rajzcuccaimmal a kezemben figyeltem, mikor, mint minden korombelinek mozgatta a fantáziáját, hogy vajon milyen lehet azt a futógépet nem csak messziről figyelni…. hát nem sok kellett, hogy közelebbről is szemügyre vegyem, és a lelkesedést fenntartva a következő aerobik órákon is aktív résztvevőként szerepeltem. Talán hozzá sem kell tennem, hogy az első sorban, középen!

Azt hiszem, itt kezdődött minden… Ez mára hivatássá nőtte ki magát, és a legnagyobb vágyaim megvalósítása közé tartozik, hogy immár oktatási szinten képezi az életem részét az aerobik mozgásvilága, és az ebből fakadó energia és motiváció minél szélesebb körnek való átadása.

Nagy örömmel fogadtam ezt a számotokra is újdonságként jelentkező lehetőséget.
Alig várom, hogy megismerhesselek benneteket, és együtt tornázzunk a szabadban!

A tökéletes helyszín és a még tökéletesebb hangulat adott! Várlak Benneteket egy jó kis átmozgató aerobik órával, megspékelve számos igazán hatékony alakformáló gyakorlattal! Gyere, csatlakozz Te is, és légy részese egy szuper közösségnek!