Erika

Mozdulj Wiking – Marina-part
IDŐPONTOK / JEGYEK
oktatókfotókvideók
áraktérképkapcsolat


DINAMIKUS ALAKFORMÁLÓ ÓRA
Vidám zenére történő folyamatos mozgás, változatos, funkcionális gyakorlatokkal. Eszközök nélküli óra, mely a teljes testet átmozgatja.
Állóképesség-fejlesztő, erősítő, koordinációs-képességeket fejlesztő óra.

GERINCTORNA
Teljes testet átmozgató óra, kellemes, relaxációs zenére. Ízületi mobilizáció, Core-izmok erősítése, nyújtás.

BEMUTATKOZÁS
Gyerekkorom óta szerves része életemnek a sport. Mint sokaknak, az első az úszás volt, majd a korcsolya, és a sielés, a szörf, és a futás. Gimnáziumi évek alatt szerettem bele az aerobikba, 20 évesen már oktatóként dolgoztam az Andrea Mozgás Stúdióban. Abban az időben én is jelentős súlyfelesleggel rendelkeztem, melyet igen nehezen sikerült leadnom. Azt hiszem, ez a tény motivált arra, hogy a mindennapjaim részévé tegyem a mozgást, mely később szokássá vált, és mára már elengedhetetlen része az életemnek.
Örömmel adom át azt a sok éves tapasztalatot és tudást, melyet az évek alatt megszereztem, hogy Te is élvezni tudd a mozgást, olyanná formáld a tested, amilyet szeretnél, hogy magadból a legtöbbet hozd ki , amire vágysz.

Nagyon örülök, hogy részt vehetek edzőként a Mozdulj Wiking nyári szabadtéri rendezvényén, ahol minden héten 2 helyszínen találkozhatunk a fantasztikus, Duna-parti környezetben.

Várlak Titeket szeretettel DINAMIKUS ALAKFORMÁLÓ és GERINCTORNA óráimra!