Colorfitness.hu bejelentkezés
Color Max Fitness - Házirend

Color Max Fitness - Házirend

Kedves Vendégeink! BÉRLETEINK alkalmanként csak egy csoportos foglalkozásra érvényesek!!! Amennyiben duplázni szeretnének, azt a recepción szíveskedjenek jelezni az ott tartózkodó személyzetnek!

1.§ A Color Max Fitness vendégei napijegy, vagy bérlet vásárlásával elfogadják, és magukra nézve kötelezően betartják a Házirendet, a foglalkozásokon saját felelősségükre vesznek részt, az esetleges balesetekért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

2.§ A Color Max Fitness területén a szolgáltatásokat csak érvényes napijeggyel, vagy érvényes bérlettel lehet igénybe venni.

3.§ A napijeggyel és bármely bérlettel a Color Max Fitness összes tánc- és sportszolgáltatása - a magán órák kivételével - igénybe vehető.

4.§ A havi bérletek naponta egyszer használhatóak, de a belépések száma nem halmozható. A vásárlás/kiállítás napján 0:00 órától a következő hónap ugyanazon naptári napját megelőző nap 24:00 óráig érvényesek!

5.§ A több alkalmas bérletek a vásárlás/kiállítás napjától számított 30 napig érvényesek.

6.§ A BASIC bérletekkel az idősávjukon kívüli belépés 1000.- Ft/alkalom ráfizetéssel lehetséges.

7.§ Color Max Fitness teljes területén tilos a dohányzás.

8.§ A Color Max Fitness sport szolgáltatásait csak megfelelő öltözékben (tiszta, teljes értékű sportruházat, sportcipő, törölköző használat...) lehet igénybe venni. Ettől eltérő öltözékben edzeni nem lehet. Nem megfelelő öltözék, vagy higiéniai szempontból kifogásolható megjelenés esetén az edzéslehetőség, illetve a terembe való belépés megtagadható.

9.§ A Color Max Fitness területén elvárt, hogy az edzést, illetve minden azzal kapcsolatos tevékenységet Vendégeink maximális körültekintéssel folytassanak. Kérjük, figyeljenek saját, és edzőtársaik testi épségére. Kérjük, szükség esetén tanáccsal tegyük könnyebbé edzőtársaink munkáját. Egymásra figyelve kellemesebb, barátságosabb, biztonságosabb légkörben edzhetünk. A Color Max Fitness területén a gondatlan viselkedés, esetleges veszélyeztetés azonnali kitiltást eredményez.

10.§ A Color Max Fitness teljes területén az alapvető kulturális és emberi viselkedés szabályainak betartása kötelező. Aki a Color Max Fitness területén edzőtársait viselkedésével, hangoskodásával, vagy bármilyen egyéb módon zavarja, az edzőterem aznapi használatától azonnali hatállyal eltiltható, a napijegy, vagy a bérlet időarányos részének visszafizetése nélkül. Két eltiltás után a Color Max Fitness vezetősége fenntartja a jogot, hogy a bérlet érvényességét - meghatározott időszakra, vagy végérvényesen - visszavonja, és/vagy a további belépést a Color Max Fitness termeibe megtagadja.

11.§ A Color Max Fitness vendégei elfogadják, hogy róluk fénykép készüljön.

12.§ A bérletet bármilyen betegség, utazás, stb.. esetén, nem áll módunkban meghosszabbítani.

13.§ Az első belépés, regisztrációhoz kötött. Bérleteink névre szólóak, át nem ruházhatóak.

14.§ A Color Max Fitness területén hagyott értéktárgyakért (az öltöző szekrényeket is beleértve) a vezetőség nem vállal felelősséget. Kérjük vendégeinket, hogy ha mégis hoznak az edzésez nélkülözhető értékeket, azokat vigyék be magukkal a termekbe.

15.§ A csoportos foglalkozások 55 percesek. Megkezdésük előtt, legkésőbb 10 perccel szükséges a beléptetés a recepciónál.

16.§ A plasztik belépőkártya 2 éves használati díja 990.- Ft.

17.§ 12 éven aluliak, a konditermi részleget nem látogathatják! 12 éven aluliak, szülői felelőségi hozzájárulással csak a kijelölt gyermek megőrzőben tartózkodhatnak.

18.§ A Házirend összes pontja betartandó, bármely pont megszegése azonnali bérlet megvonással jár!

19.§ A megvásárolt bérletek nem visszaválthatók.

20.§ Bankkártyával történő bérlet vásárláskor elfogadom a recepción feltüntetett 2%-os kényelmi díj felszámolását.

Color Max Fitness - Térkép

Elérhetőségek

2120 Dunakeszi, Nádas utca 8.
+36 70 415 5672

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek
6:30 - 22:00
Szombat, Vasárnap
8:30 - 21:00

Kártyaelfogadás

OTP szép kártya elfogadóhely
All You can move
Pázmány kártya
 

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat?   Elfelejtetted a felhasználónevedet?