fbpx
Colorfitness.hu bejelentkezés
Gyermek cheerdance és talajtorna
Gyermek cheerdance és talajtorna @ Color Max Fitness

Gyermek cheerdance és talajtorna

Sikerélmények, egészségmegőrzés, személyiségfejlesztés - Cheerleading 3 éves kortól

Látványos csapatsport, alkalmi fellépések, bemutatók, célok, sikerek- így foglalhatnánk össze a cheerleading jellemzőit. A Color Fitness-nél amellett, hogy szem előtt tartjuk a rendszeres testmozgás jelentőségét, nem feledkezünk meg a sportban rejlő lehetőségekről sem. Cheerleading óráinkon válogatott, profi sportolók foglalkoznak a legkisebbekkel is, biztosítva számukra akár a fényes sportkarrier lehetőségét is!

Hiszünk a tehetséggondozásban, mely támogatásban, szakértői segítségnyújtásban és személyre szabott követelményekben nyilvánul meg. Fontos, hogy minden gyermek örömét lelje a sportban, ezért mindenkivel egyénileg foglalkozunk, a saját képességei, adottságai, céljai tükrében. A gyermekeknek tehát van lehetőségük hobbyként tekinteni a sportra, ám ha valaki életcélként választja a cheerleadinget- mi örömmel hozzásegítjük akár a világversenyeken való eredményes részvételhez is!
Hiszen a következő olimpikonok és világbajnokok most épp köztünk tipegnek, és a mi kezünket fogva alszanak el éjszakánként :)

Mi is az a cheerleading?

A cheerleading nem más, mint egy igazán jó hangulatú, változatos, sikerélményekkel teli sportág, mely a gyermek teljes izomzatát igénybe veszi, ezzel hozzájárulva a csontok, porcok, ízületek optimális fejlődéséhez. A zenés-táncos mozgás során fejlődik a testtartás, az egyensúly- és ritmusérzék, a koordinációs készség és a koncentrációs képesség- melynek hatására a gyermekünk a mindennapokban energikus, lendületes, vidám és mosolygós lesz, teljesítőképessége javul. Csapatsportként fejleszti a gyermek szociális érzékenységét, és felelősségtudatát, a versenyeken és fellépéseken elért sikerek pedig pozitív megerősítésként járulnak hozzá a reális énkép, önértékelés kialakulásához.
A cheerleading kiváló testtudat-fejlesztő tréning, ötvözi az akrobatika, a torna és a tánc elemeit. Elsősorban csapattevékenység (ekképp valódi közösségi élményt jelent), amely szorosan kapcsolódik más sportágakhoz, főleg az amerikai futballhoz, a kosárlabdához, a labdarúgáshoz, tehát dinamikus, változatos, örömteli és biztonságos sportolási lehetőséget kínál a legkisebbeknek is!

Az oktatóról

Drajkó Dalma
Drajkó Dalma az Eötvös Loránd Tudományegyetem cheerleader csapatának flyere, emellett magyar válogatott sportoló. Csapatával kiemelkedő eredményeket ér el különböző nemzetközi és Európa-szintű versenyeken. Miután kitűnő eredménnyel diplomázott az ELTE Rekreáció és egészségfejlesztés szakán, tanárként tért vissza az egyetemre. Ezt követően elvégezte a Fitness Company kölyök fitness, gyermek aerobik- és pilates oktatói képzését, ezzel párhuzamosan szerezte meg a Budai Sportakadémián a Sportakrobatika szakedzői végzettségét. Később részt vett egy Cheerleading bírói képzésen, hogy a versenyeztetéshez is rendelkezzen a kellő tudással minden szabályról. Több külföldi oktató tábort megjárt már, napjainkban már ő is nemzetközi campeket szervez. Versenyzőként még mindig találkozhatunk vele a Cheer versenyeken.
Ahogy ő fogalmaz: Fontos számomra, hogy már kicsi korban megszerettessem a gyerekekkel a rendszeres mozgást, fontos, hogy pozitív élményeket szerezzenek az órákon; hogy örömmel jöjjenek újra- és újra! Szeretném divattá tenni az egészséget, és azt vallom, hogy az egészségtudatos nevelést már néhányéves korban el kell kezdenünk!

Cheerdance bérlet árak

Alkalom Felhasználhatóság Ár
6 8 hét 8.800.-
8 9 hét 9.900.-
12 12 hét 12.400.-
18 14 hét 17.800.-

Color Max Fitness - Szolgáltatásaink

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat?   Elfelejtetted a felhasználónevedet?