Colorfitness.hu bejelentkezés
Lázár Mihály

Lázár Mihály

Lázár Mihály

alakformáló

Óráim:

Misi edző vagyok. Izgatottan várom a közös munkát, hogy megismerhesselek, izgatottan várom a közös sikereinket. Írnom kellene magamról igaz?... Átlag normális ember vagyok, mint te. Dolgozok, otthont teremtek, szeretek élni. 30 éves koromig a sport nem is volt ismert számomra. Aztán bejelzett az élet, nem lesz ez így jó. Elkezdtem sportolni, majd tanulni a sportot. Sportoltam, tanultam önmagamért az életemért. Rengeteg órára jártam, tapasztalni szerettem volna. Tudom milyen vendégnek lenni, éreztem mi a jó, mi az unalmas. Tudom milyen a hátsó sorban állni, milyen izzadság fázisai vannak a fogyásnak. Értem a bűnözés miértjét este a tévé előtt. Értem, hogy nem szeretnél élsportoló lenni. Tudom milyen amikor a környezeted már csak mosolyog hogy bejelented, hogy most elkezded újra... Én is csodálattal néztem az első sorban álló törzsvendégeket. Most! Az első sor előtt állok, mint az edző, mert hitt bennem az edzőm, hittem önmagamban.

Misi fitness:

Miért egyedül téged szólítalak most meg? Mert számomra a teltházas óráim között sem fogsz eltűnni a tömegben. Ott leszel, látni foglak és segíteni fogom a céljaidat. Az óráim mellett bírni fogod a napi teendőket. Egyedi, nekem készített zenei anyagot viszek az óráinkra. Nem csupán edzünk, hanem a nőies alak elérésére törekszünk majd, hogy szépen álljon rajtad a ruha, elégedetten nézhess a tükörbe reggel, és igenis fütyüljenek a munkások utánad is az utcán.

Tanulmányaim:

Iskoláimat 7 éve kezdtem el 2012-ben a Fitness Company-nál. Az iskola alatt már heti 14 órát tartottam ingyen 2 teremben, hogy gyakorlott és jó edző lehessek. Sose akartam egy lenni a sok közül. Nem volt soha más célom, mint az alakformálás, zsírégetés, segíteni azoknak, akik kudarcokat élnek meg. 2015-ben 1 évig dolgoztam egy fogyókúra központban, pulzuskoordinált zsírégetést tartottam. 2016--ban elvégeztem a kismamatornász iskolát, van 24 kisbabám. 2017-ben 37 évesen elkezdtem hárfázni, angol és német nyelvtudásom mellé franciául tanulni.

Óráimat csak Misi fitness-nek hívom, mert minden benne van, ami én vagyok. Hiszek az óráimban. Ismerj meg, ismerd meg az óráimat, bízzunk és higgyünk egymásban! Szia.
Misi edződ,
Lázár Mihály

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat?   Elfelejtetted a felhasználónevedet?