fbpx
Colorfitness.hu bejelentkezés
Langó Anikó
Fitt Training Langó Anikóval

Langó Anikó

Langó Anikó

Személyi edző

+36 30 345 7834

Szeretnél mozogni, szükséged van egy edzőre, aki segít céljaid elérésében, aki motivál, noszogat, dicsér és támogat? Találkozzunk, kérj időpontot!

Hogyan dolgozunk együtt?

Személyes beszélgetést és állapotfelmérést követően, az egyéni edzésterved alapján dolgozunk, fókuszálva a te testi-lelki sajátosságaidra. (pl.: túlsúly, anyagcsere-zavarok, inzulinrezisztencia, vérnyomás gondok)
Segítek az életmódváltásban, testsúlyod optimalizálásában és megtanítalak számos olyan hasznos dologra, amitől sokkal jobban fogod magad érezni a bőrödben.
Odafigyelek, hogy az edzések során ne sérülj le, ezért egyrészt ízületkímélő eszközöket - súlyzót, gumikötelet, edzőtermi gépeket használunk, másrészt mindig fokozatosan terhelem az izmaidat, felügyelem a gyakorlatok helyes kivitelezését.
A mozgás örömforrás, tapasztald meg, milyen az, amikor úgy érsz el eredményeket, hogy közben élvezed, amit csinálsz és edzés végén a letaglózottság helyett jóleső fáradtságot érzel!
Segítek, támogatlak, melletted állok, de változtatnod neked kell, mint ahogy a munkát is neked kell elvégezni, egy boldogabb és egészségesebb Önmagadért!

Mi az, amit garantálni tudok Neked?

Folyamatos fejlődést, egészséges és esztétikus testet - ideális zsír-izomarány kialakítását,- komplex képesség-fejlesztést, változatos, nehéz, de örömteli edzéseket, a mozgás testi-lelki és szellemi erővé konvertálását.

Tanulmányok:

Jelenleg munkám mellett PhD hallgató vagyok a Semmelweis Egyetemen, kutatásom a szabadidősport egészségmegőrző és helyreállító hatása.
Sote-TSK MsC okleveles szakedző testépítés-fitness

Fitt Training by Anikó Langó

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat?   Elfelejtetted a felhasználónevedet?