Colorfitness.hu bejelentkezés
Kiss Róbert (Rob)
Rob @ Color Max Fitness

Kiss Róbert (Rob)

Kiss Róbert

Color Max Fitness személyi edző

+36 20 214 4630

A sport és a természet szeretete az egész életemet végigkíséri. Foci, úszás, biciklizés, kirándulások az alapját képezték a gyerekkoromnak. Az első, tudatos testedzéssel foglalkozó könyvet (Fekete Ferenc: AZ ERŐ MŰHELYÉBEN) 1989 nyarán kaptam a kezembe és onnantól kezdve elkezdtem beleásni magam a témába.
Kezdetekben az otthoni edzések után, néhány igazi klasszikus „gyúrós” termet megjárva sajátítottam el a sportág alapját és minden csínját, tanulmányozva az akkori Flex újságokat és figyelve a rutinos „öreg rókákat” a terembe, tanulva egymástól. „Az élet iskolája a legjobb tanító mester.”
Edzői tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi karán (TF) végeztem el, Testépítés-Fitnesz szakágban 2004-ben és azóta folyamatosan edzőként dolgozom. Később, 2006ban a Polar Own Zone edzői képesítést is megszereztem és mai napig hasznosítom az ott tanultakat. Igyekszem folyamatosan fejleszteni tudásomat.
Célom, hogy a mozgás és sport által minél többen egészségesen és jó fizikummal éljék az életüket mely által boldogabb és teljesebb életet lehet élni.
Vigyázz a testedre, mert ez az egyetlen hely, ahol élhetsz!

Óráim:

  • Klasszikus súlyzós testépítés (Bodybuilding classic)
  • Alakformáló karbantartó testedzés (Fitness)
  • Funkcionális tréning testedző hevederrel (TRX)
  • Köredzés (Circuit training)
  • Saját súlyos testedzés - eszközökkel (Crosstraining)
  • Testedző gépek – eszközök használatának bemutatása

A saját súllyal és kézi súlyzóval végzett edzések az alapját képezik edzéseimnek, erre lehet építeni a későbbiekben. Megismertetem veled a számodra és céljaidnak legmegfelelőbb gyakorlatok helyes végrehajtását. Ezután jöhetnek a különböző további edzéstípusok melyeket már kellő testtudattal és erőnléti szinttel tudsz csinálni. Igyekszem minél színesebbé tenni az edzéseimet. Egyéniben, párosban és csoportos formában tartom edzéseimet.
Emellett szoktam tartani szabadidős programok keretében különböző testedző túrákat és táborokat is.
Várom a kezdőket, akik szeretnék megismerni a testedzés/építés alapjait, fogyni és erősödni vágyókat, továbbá a haladókat is, akik edzői segédlettel még többet ki tudnak hozni magukból.
Bízom benne, hogy a cél, amit kitűztél magad elé sikerülni fog, és életed részévé válik a testedzés öröme.

Amiben az emberi elme hinni tud, azt meg is tudja valósítani! (Napoleon Hill)

https://www.facebook.com/testedzo

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat?   Elfelejtetted a felhasználónevedet?