Colorfitness.hu bejelentkezés
Király Barbara
Király Barbara & LAtin fitDANCE csapat @ Color FItness Váci utca

Király Barbara

Király Barbara

Latin fitDANCE

+36 70 581 2818

Óráim:

Sziasztok, Király Barbi vagyok, közgazdász szakon végeztem, majd a vendéglátás területén helyezkedtem el, de évek óta idegenvezetéssel foglalkozom. Rengeteget jövök-megyek a városban, azonban a mozgás nem csak ilyen formában van jelen az életemben. Gyerekkoromtól kezdve a hip-hop, street dance, jazz műfajoknak hódoltam, ezeken túl is rengeteg stílust kipróbáltam, de szerettem volna egy olyan órát, ahol nem kell a technikával foglalkozni, ahol egy rövid bemelegítés utan az óra tényleg csak magáról a zenéről és a táncról szól, így kerültem közelebb a reggeatonhoz, a latin dancehez, és a Zumbához 2009-ben. Azóta is ezek a műfajok állnak hozzám a legközelebb. Fontosnak tartom megemlíteni, hogy ez számomra egy hobbi, egy kreatív hobbi ami nem tud unalmas lenni: egy-egy új szám, új koreográfia képes teljesen új energiákat mozgósítani, ezért tudom szívvel-lélekkel csinálni. Instruktori képesítésem Olaszországban szereztem meg, majd Mexikóban kóstoltam bele a Zumba oktatásba, ami igen nagy falatnak tűnt – mit is akarok én mutatni a latinoknak?-, de a pozitív visszajelzések újabb lendületet adtak, és ez a lendület kitart még jó darabig.

Hi all, my name is Barbara, I graduated on the faculty of Economics , but I have always worked in hospitality, currently I work as a tour guide. I’ve been walking around in the city a lot, but this is not the only way i burn my calories. During the years I've tried a whole lot of different styles (as a child mainly hip-hop, then street dance, jazz, samba etc), but I wanted to frequent dance classes where I didn't have to deal with the technique. I just wanted to enjoy the music and the dancing after a short warm-up. This is how I got closer to reggeaton, latin dance and to Zumba in 2009, and these became my favorite styles. I got my instructor qualification in Italy and I started to teach in Mexico, which scared me a LOT - what do I want to show to the Latinos? -, but the positive feedback gave me huge energy, and this energy will go long way.

Latin fitDANCE:

Sokaknak felcsillan a szeme a Zumba szó hallatán, de talán többen vannak azok, akik csak legyintenek egyet, mert „a Zumba nem egy igazi sport". A sport kifejezés a „desporter", azaz a „mulatságoknak élő" szóból származik, ezzel egyből rácáfolunk az ő álláspontjukra, hiszen a Zumbánál, a latin fitDANCE-nél kötetlenebb, vidámabb, lazább hangvételű csoportos órát nehezen tudok elképzelni. Egyetlen nehézsége abban rejlik, hogy az oktató nem tanít, nem magyaráz, egyszerűen csak táncol, mutatja a koreográfiát zenére, és a mozogni vágyóknak csak ismételni kell azt. Kinek megy ez elsőre? Senkinek. Ezért nem kell megijedni, ha követhetetlennek tűnik az első egy-két óra, átlagosan három alkalom után válik valóban élvezhetővé ez a latinos táncóra. Hozd a táncos cipőd és kezdődjön a buli!

Many of us will have a certain excitement in our eyes when we hear the word „Zumba”, but probably there are more people who just roll their eyes, because "Zumba is not a real sport". The word sport comes from the Old French "desport" (meaning leisure), which is why we prove them wrong, as the latin fitDANCE is the most cheerful exercise ever. The only difficulty in Zumba lies in the fact that the instructor does not teach, doesn't explain the moves, you just simply have to do what he/she is doing. Who is able to copy the steps immediately? No one. So don't be desperate if you don't succeed during the first one or two lessons, it will just get better, and will get truly enjoyable usually after the third occasion. Bring your dancing shoes and let’ get the party started!

Végzettségek, tanulmányok:

  • Zumba Trainer

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat?   Elfelejtetted a felhasználónevedet?