fbpx
Colorfitness.hu bejelentkezés
Kánya Attila

Kánya Attila

Kánya Attila

személyi edző

+36 30 958 7311

Kisgyermekkoromtól meghatározó szerepet tölt be az életemben a sport, mind állóképességi, mind pedig erőedzés területén is. Edzőtermi tapasztalatom több mint 10 év edzésmúlton alapszik, mellette pedig a Weider iskolában fektettem le a szakma még kifinomultabb műveléséhez szükséges alaptényezőket. Filozófiám szerint az edzőnek elsősorban jó pedagógusnak kell lennie, hiszen nem elég önmagában a gyakorlatok helyes kivitelezését megtanítani, magát az embert, mint komplex egységet szükséges vizsgálni, oktatni, valamint átsegíteni a motivációs válságokkal tűzdelt időszakokon.

Tudásomat folyamatosan fejlesztve, a legfrissebb kutatási eredményekre támaszkodom, edzés, valamint étkezés terén is. Hiszem, hogy ezekről csak akkor adhatok át hitelesen ismereteket, ha a saját bőrömön is megtapasztalom ezek hatásait, ezért jelenleg is központi szerepet kap nálam a testedzés, illetve a helyes táplálkozás különböző irányzataival történő kísérletezés is.

Úgy gondolom, hogy ezen okok miatt jó választás vagyok azok számára, akik mélyebb belelátást szeretnének kapni a sportba, tudatos táplálkozás, mozgás, és a lelki tényezők területén egyaránt. Ha hozzáállásom szimpatikus számodra, garantálom, hogy együtt megtaláljuk azt az utat, ami kellő lelkesedést fog nyújtani számodra ahhoz, hogy elérhesd a kitűzött célod.

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat?   Elfelejtetted a felhasználónevedet?