Colorfitness.hu bejelentkezés
Jenei Eszter

Jenei Eszter

Jenei Eszter

személyi edző, jumpingfit

+36 30 595 7544

Óráim:

Hat éves korom óta lételemem a mozgás, azóta minden sportágat kipróbáltam, amit csak tudtam. A legmeghatározóbb ezek közül a tánc (hip-hop) volt, 10 éven keresztül versenyeztem hazai és külföldi versenyeken egyaránt. Ehhez társultak kiegészítésképp az állóképességi és erőnléti edzések konditeremben és szabadban. Az érettségi közeledtével tudatosult bennem, hogy mindenképpen mozgással kapcsolatos hivatást szeretnék, így folytattam tanulmányaimat a Testnevelési Egyetemen. 2011-ben diplomáztam, eközben elvégeztem a Kangoo, és Kangoo Junior oktatói tanfolyamokat. 2014 szeptemberében fejeztem be a Fitness Company Személyi edző szakát, ez az, ami jelenleg a legközelebb áll hozzám. Terveim közt szerepel még többféle irányzat oktatásából is képesítést szerezni, szeretek nyitni az új felé, szeretem a változatosságot, a kihívásokat.

Óráimon elsődleges cél a testtudatosság kialakítása, hiszen e-nélkül nehezen tudunk eredményt elérni. Igyekszem szakmai tudásomból a lehető legtöbbet átadni, vendégeimmel – amennyire egy csoportos óra keretein belül lehet- személyre szólóan foglalkozni. Szerencsésnek mondhatom magam, mivel a munkám a hobbim is egyben, nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, így bízhattok benne, hogy óráimon olyan hangulatban részesültök, ami felülmúlja az edzés okozta fájdalmakat!

Személy edzés:

16 éves koromtól kezdve egyre nagyobb szerepet kapott a konditermi edzés, így végül a személyi edzés gondolata került a legközelebb hozzám. Csoportos órák tartása közben nem egyszerű mindenki igényeinek eleget tenni, azt gondolom, sokkal hatékonyabban tudunk dolgozni egy személyre szabott edzés során. Nagyon fontos számomra, hogy az edzések alatt a kliensem lelkével is foglalkozzak, hisz megfelelő motiváció mellett még a lehetetlennek hitt teljesítmény is elérhető. :) A közös munka során vendégem fejlődését folyamatosan figyelemmel kísérem, dokumentálom, segítek a helyes táplálkozásban, szükséges életmódbeli változtatásokban. Mindezt önsanyargatás nélkül, sok mosollyal, „mert edzeni jó" :)

Gyere el hozzám, hogy az edzés során olyan mentális állapotba kerüljünk, mely felvértez minket önbizalommal, kitartással, és lelkesedéssel, hogy ezt majd az életed minden területére kivetíthesd!! :)

Végzettségek:

  • 2011 – Testnevelési Egyetem - Rekreáció szervező és egészségfejlesztő
  • 2011 – Kangoo Jumps Hungary - Kangoo Power Instruktor
  • 2014 – Fitness Company - Személyi edző
Izmos testben vidám lélek, edzés helyett mi más éltet? :)

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat?   Elfelejtetted a felhasználónevedet?