fbpx
Colorfitness.hu bejelentkezés
Jakabfi Adrienn (Adri)
Jakabfi Adrienn (Adri)

Jakabfi Adrienn (Adri)

Jakabfi Adrienn

alakformáló aerobic, jumpingfit, személyi edző

+36 30 443 7866

A sport, a mozgás, az egészséges életmód életem szerves része. Korábban az úszás és a tenisz töltötte ki mindennapjaim nagy részét. Jelenleg fitness edzőként az edzőterem világa felé kacsintgatok. Felsőfokú tanulmányaimat a közgazdaság területén folytattam, mindemellett a sport szerelme megmaradt. Legnagyobb álmom vált valóra azzal, hogy a hobbim lehet a hivatásom és órákat tarthatok sportkedvelők számára.
Szeretném átadni a tudást, amit elsajátítottam, az ezzel járó életmódot és a mozgás örömét hirdetni, illetve a vendégeim sportos fejlődését végigkísérni. Igyekszem figyelni arra, hogy minden órám egyedi, precízen összeállított, különböző eszközöket használva, mindenki számára követhető legyen.
Fontos számomra, hogy aki ellátogat az óráimra, sikerélménnyel, feltöltődve, kellőképpen elfáradva távozzon.

Óráim:

Alakformáló óráim:

Alakformáló óráimat igyekszem mindig úgy összeállítani, hogy a megszokott aerobik elemeket színesítsem a mai fitness edzések újdonságaival. Minden óra más, precízen összeállított, különböző eszközöket (súlyzó, gumiszalag, gumikötél, kislabda) használva, mindenki számára követhető. Az óra körülbelül 10 perces bemelegítéssel indul, melynek során testünket felkészítjük az átmozgatásra. A fő részben alaposan felépített edzést végzünk a lehető legtöbb izomcsoportra kiterjedően. Óráimat változatos gyakorlatokkal, erősítő, az alakformáló hatás fokozása érdekében, különböző eszközöket használva építem fel. Az edzés végén az egész testre kiterjedő nyújtást végzünk. Kortól és edzettségi szinttől függetlenül bárkit szívesen várok!

JumpingFit óráim:

A JumpingFit, egy csoportosan, zenére végzett, dinamikus és vidám óra, mely fejleszti az állóképességet. A testedzés egy instabil, rugalmas felületen, egy trambulinon történik. Amellett, hogy az állandó balanszírozás miatt a gerinc stabilizációjában részt vevő izmokat fejleszti, játékosan, szórakoztató módon falja a kalóriákat. Óráimon bemelegítünk a trambulin mellett, 25-30 percet intenzíven ugrálunk, majd az óra vége felé hangsúlyt fektetünk az erősítésre is. A trambulin sokoldalúságának köszönhetően az órák igazán változatosak. Fontos számomra, hogy a vendégeim a JumpingFit órákon egy picit újra gyereknek érezzék magukat, és feltöltődve, kellemesen elfáradva induljanak el haza. Próbáld ki és érezd jól magad!

Együtt többre vagyunk képesek!

Személy edzés:

Személyi edzéseim és csoportos óráim alatt egyaránt igyekszem a legeredményesebben átadni vendégeimnek azt a tudást, amit elsajátítottam. Kulcsfontosságú szerepet tulajdonítok a rendszerességnek, a gyakorlatok helyes végrehajtásának, valamint az önmagunkhoz viszonyított fejlődés felismerésének. Minden ember más, különböző utat kell bejárnunk céljaink eléréséhez. Ennek az útnak a kivitelezésében és megvalósításában szeretnék segíteni, mozgás és életmódváltás terén. A közös edzések megkezdése előtt minden esetben rövid konzultációval indítunk. A változatos gyakorlatok híve vagyok, különböző eszközöket használva alakítom ki vendégeim számára a legmegfelelőbb edzéstervet.
Legyen bármi a célod, fordulj hozzám bizalommal! :)

Végzettségek:

  • IWI Sport Akadémia - Csoportos Fitness Instruktor
  • IWI Sport Akadémia – Sporttáplálkozás és táplálék-kiegészítés
  • Fanatic Jump edző
  • 2018 - IWI International Wellness Institute– Személyi edző
  • 2018 - SifiJUMPS® Training System – Kangoo Power Instruktor

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat?   Elfelejtetted a felhasználónevedet?