Colorfitness.hu bejelentkezés
Hrenkó Zsófia Chantel

Hrenkó Zsófia Chantel

Hrenkó Zsófia Chantel

Alakformáló, Pilates

+36 70 591 6423, Whatsapp: +447 584 052171

Óráim:

A mozgás szeretete gyerekkorom óta kísér. Elsőként a szertorna, majd a profi aerobic, a falmászás és a társastánc terepein próbáltam ki magam.
Miután abbahagytam a táncot évekig nem végeztem testmozgást, és érdekes felfedezés volt számomra, hogy a mozgás és annak hiánya milyen befolyással van a mentális egészségre. Azokban az években depresszióval küzdöttem, majd amikor újra edzeni kezdtem, a világ kivirult. Azóta is, ha egy kis kihagyás ér, a hangulatomon azonnal megmutatkozik, és látom az emberek arcán is, akik hozzám járnak a végbement változást az egy óra leforgása alatt, amíg együtt edzünk. Fáradtan és rosszkedvvel érkeznek meg, majd mosolyogva és csillogó szemmel távoznak. Ez motivál azon felül, hogy az embereknek valósággal megváltozik az élete az edzéstől, hiszen jobb bőrbe kerülnek, egészségesebben és energikusabban lesznek, ezáltal megnő az önbizalmuk.

Pilates oktatással is foglalkozom, és a pilates elemeit belefoglalom az edzőtermi alapú edzésbe is. A fő mozgató izmok mellett az apró stabilizáló izmok erősítését is célként tűzöm ki. Így nem csak az erősítéssel, izomépítéssel és testsúly optimalizásásal foglalkozom, de abban is tudok segíteni, hogy sérüléseidből felépülj, vagy megelőzd azokat, akár irodai munkát végezz, akár komolyan foglalkozz valamilyen sporttal.
Ha olyan edzőt szeretnél, aki a te igényeidet szem előtt tartva, specifikusan neked dolgozik, akkor keress bátran!

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat?   Elfelejtetted a felhasználónevedet?