Colorfitness.hu bejelentkezés
Hajdany Boróka

Hajdany Boróka

Hajdany Boróka

pilates, salsa

Óráim:

A Kommunikációs Főiskola és 5-6 év hajtós irodai munka után úgy döntöttem, hogy váltok és közvetlenül szeretnék az emberekkel foglalkozni, "szemtől szemben", nem pedig valamiféle telekommunikációs eszközön keresztül. "Valami olyat szeretnék csinálni, ami boldoggá teszi őket, feledteti velük személyes problémáikat, ami a fizikai egészségmegőrzésüket vagy gyógyulásukat szolgálja". Sorban kezdtem tartani elsőként Zumba és jóga órákat, később táncot, pilatest, majd senior tornát, és közben tanultam masszázst és energiagyógyászatot, amelyek mindegyike egyszerre építette és egészítette ki a másikat.

Pilates:

Tartásjavító, erősítő és nyújtó gyakorlatokat tartalmazó torna, amely a teljes testet átmozgatja. Könnyíti, javítja a mozgást: - Megerősíti a stabilizáló izmokat, így leveszi a gerincről a terhelést; - átmozgat minden izmot, így javítja a vérkeringést, a regenerálódást, és fellazítja a merev izmokat; - átmozgat minden izületet, így javítja a porcfolyadéktermelést és -ellátást az izületben; - a nyújtás is regeneráló hatású. A pilatesnek fontos elemei a légzés, a mozgáskoordináció és az önmagunkra figyelés, ezáltal nemcsak a testünkre, hanem lelkünkre és elménkre is jótékony hatással van. Legjobb, ha rendszeresen beiktatjuk életünkbe!

Salsa:

A tánc jótékony hatása mindenki számára ismert. Megmozgatja a mellkast, a hasat, a csípőket és azokat az izmokat, amelyeket hétköznap nem nagyon használunk. Hölgyeknek kifejezetten jó gyógymód mind a testre, mind a női lélekre. A salsa tánc nagyon egyszerű lépésekből áll, így könnyen megtanulható és azonnal élvezhető. Zenéje vidám, magával ragadó, elűzi a szomorúságot, a feszültséget, egyszerűen jókedvre derít! Várunk szeretettel!

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat?   Elfelejtetted a felhasználónevedet?