Colorfitness.hu bejelentkezés
Color Max Fitness - Új színt viszünk a mozgásba!
Colr Max Fitness - Buy-Way Dunakeszi Bevásárló park

Color Max Fitness - Új színt viszünk a mozgásba!

A Color Max Fitness a már jól ismert Color Fitness csoport tagjaként 2014. szeptember 4-én nyitotta meg kapuit, az Újpest és Dunakeszi határán lévő Dunakeszi Auchan melett, a Buy Way bevásárlóparkban. Mivel az M0-ás autópálya mellett található, a tömegközlekedés mellett személygépkocsival is könnyedén megközelíthető. Az ingyenesen használható, tágas parkolóban pedig mindig van hely a fitness vendégeinek.

Nevéből adódóan mindenből a maximumot nyújtja. A terem egyedülálló méretekkel, szolgáltatásokkal várja a mozogni, illetve kikapcsolódni vágyókat a hét minden napján. Hétköznap 6.30-tól 22.00-ig, hétvégén 8.30-tól este 21.00-ig van nyitva a terem. A több, mint 1000 m2, jó felszereltségű konditermen kívül egy nagy, 70 főt befogadó aerobik terem is található a fitnessben. Itt egymást követik a csoportos foglalkozások, különböző alakformáló és zsírégető óra, zumba, jóga, pilates, rip:60 és hot iron foglalkozások színesítik az órarendet. Mindezek mellett a konditeremmel egy légtérben található egy tágas cross fit pálya is, ahol az állványon és a boxzsákon kívül bőven van hely egyéb szabad testsúlyos gyakorlatok vagy nyújtó gyakorlatok elvégzésére is.

Kiegészítő szolgaltatásként egy 4 személyes infraszauna is található a pihenőrészben. Az infraszauna közismert jótékony hatásairól: sokféle panaszra, szépészeti problémára és egészségügyi gondokra is remek megoldás lehet. Az infrasugarak a bőr mélyebb rétegeibe hatolva felmelegítik a testet és ott fejtik ki jótékony hatásukat.
Az edzéshez, kikapcsolódáshoz szép tágas öltözőket biztosítunk.
Gyertek és próbáljátok ki Minket! :)

Tégy egy virtuális sétát a Color Max Fitnessben!

Célunk, javítani az emberek egészségén, hogy edzés közben egy olyan környezetben lehessenek, ahol kellemesen érzik magukat, ahova örömmel járnak. Cégünk fő szemléletmódja az, hogy Te, mint vendég jól érezd magad egy barátságos környezetben (ez alatt a vendégkört is értjük), ki tudj alakítani egy edzőtársi baráti kört. Termünk kialakítását, hangulatát, és felszereltségét úgy álmodtuk meg, hogy a (jó és pozitív értelemben) „átlag" embereknek (akik lehetnek tanulók, üzletemberek, irodai alkalmazottak, családosok stb.) szóljon. Célunk minél több olyan Vendéget is elérni, akik eddig egy bizonyos sztereotípia miatt nem jártak edzőterembe, és a gondolatmenetüket megváltoztatni. Nálunk mindegy, hogy sovány vagy túlsúlyos, fiatal vagy idősebb, magyar vagy külföldi! Nálunk nem kell félned, ha lejössz edzeni, hogy mások mit szólnak!

Szolgáltatásaink és tudásunk közvetítésével, segíteni szeretnénk Neked teljes életet élni. Hisszük, hogy a mozgás alapeleme az életnek és erősíti a kitartást, önbizalmat, önbecsülést a mindennapokban. Legjobb tudásunk birtokában, és minden helyzetben a maximumot nyújtva igyekszünk hozzájárulni ahhoz, hogy elégedetten, és kellemes élményekkel távozz tőlünk edzés végén!

Color Max Fitness - Térkép

Elérhetőségek

2120 Dunakeszi, Nádas utca 8.
+36 70 415 5672

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek
6:30 - 22:00
Szombat, Vasárnap
8:30 - 21:00

Kártyaelfogadás

OTP szép kártya elfogadóhely
All You can move
Pázmány kártya
 

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat?   Elfelejtetted a felhasználónevedet?