Colorfitness.hu bejelentkezés
Bánóczi Zsolt
Alakformálás Zsolttal @ Color Max Fitness

Bánóczi Zsolt

Bánóczi Zsolt

alakformáló aerobic, zsírégető aerobic

Óráim:

A sport mindig is része volt az életemnek, gyerekkorom óta rendszeresen mozgok, és ez a mai napig így van. Több féle sportot kipróbáltam ( foci, box, aerobik) némelyiket versenyszerűen is csináltam, végül a csoportos órák jöttek be. Szeretem a jó hangulatot, a zenéket, és a változatos kemény órákat. Ennek hatására elhatároztam, hogy megcsinálom a fitness sulit, mert én is szeretnék órákat tartani. Azóta is folyamatosan képzem magam, szakmai rendezvényekre járok, hogy mindig változatos órákat tudjak tartani. Több féle óra típust tartok, mindegyikből igyekszem a legtöbbet kihozni. Az órákon figyelek, hogy minden gyakorlat helyesen legyen kivitelezve, hogy ne legyen sérülés. A visszajelzések alapján kemény órákat tartok de, ez ne riasszon el senkit, mert mindenki a saját szintjén dolgozik és, nem megyek oda kiabálni, mint egy hajcsár, ha megállnak pihenni.

Alakformáló órán: az egész testet megdolgoztatom 5-10 perc bemelegítéssel kezdünk, állásból indulva majd a talajon befejezve. Erősítéshez használok súlyzót, trx kötelet, és a saját testünket.

Zsírégető órán: folyamatos mozgásban vagyunk így tartom a pulzust folyamatos tartományban, fontos itt nem kifulladásra törekszem. Step padon, vagy kick boxos mozgással érem el a zsírégető tartományt.

Box órán: alapütésekkel dolgozunk, és folyamatos mozgásban vagyunk. Sok erősítés van benne, amit saját testsúllyal végzünk. Hatékonyan dolgoztatja meg a felsőtest izmait, ideális ülő munkát végzőknek.

Step órán: lineáris egyszerű lépésekkel dolgozunk, itt a padot használjuk erősítésre. Itt is mindenki a saját szintjén dolgozik. Ha van rá igény koreográfiát is csinálunk.

Végzettségek, tanulmányok:

  • Fitness Company aerobik sport oktató 2012-2013
  • Fitness Company kickbox athletics oktató 2013
  • Fitness Company step aerobik oktató 2014
  • Fitness Company gymstick muscle oktató 2014
  • Fitness Company szakmai nap 2016
  • Fitness Company szakmai nap 2017

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat?   Elfelejtetted a felhasználónevedet?