fbpx
Colorfitness.hu bejelentkezés
Balázs Gabriella

Balázs Gabriella

Gabriella Balázs

dinamikus zsírégetés, erősítés

TF-et végeztem, hat éves korom óta sportolok rendszeresen, sok mindent kipróbáltam (küzdősportok, futás, szertorna) és ma sem mondhatnám, hogy megnyugodtam. Ami viszont biztos: egy jó hangulatú aerobik edzés a legjobb csoportos edzés, amit eddig megismertem.
Ha csak egy edzésre tudsz elmenni hétközben vagy hétvégén, ez legyen az! :) Hozd ki magadból a maximumot... ehhez az én edzéseimen (szándékosan nem órát írok :)) minden lehetőséget megkapsz.

Óráim:

Miért Dinamikus zsírégetés?

Mert ez az edzés nem arról szól, hogy „Faljuk a kalóriákat!", meg „Égjen a zsír!", hanem arról, hogy folyamatos munkával hogyan lehet az egész testet átmozgatva tartós eredményt elérni. Alapul veszünk egy amúgy sem az egyszerűbbek közül való erősítő dinamikus, edzést, amit sorra kiegészítünk a különböző sportágakból (különböző aerobik irányzatok, küzdősportok, atlétika, gimnasztika) átvehető mozgásaival, a lehető legszélesebb körű eszközhasználattal. Nem kérdés, hogy belső vagy külső combot csináljunk, sok vagy kevés has legyen, sorra vesszük az egész testet, különös figyelmet fordítunk a core izomzatra és nem hanyagolunk el semmit. Az egy órás edzés végére valóban azt érezheted, nem nagyon van olyan részed, amivel ne foglalkoztunk volna. Mindezek mellett igyekszünk a terhelést fokozatosan emelni, a határokat a végsőkig kitolni, hogy a folyamatos edzéshatás is biztosítható legyen. Legyél biztos benne, mindent megteszek azért, hogy 55-60 perc alatt a lehető legtöbb mozgást préseljem ki belőletek, az izomláz itt nem ritka vendég :)

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat?   Elfelejtetted a felhasználónevedet?