Colorfitness.hu bejelentkezés
Bakos Virág
Spinning terem @ Astoria Fitness

Bakos Virág

Bakos Virág

Spinracing

+36 30 892 9694

Óráim:

Kézilabdáztam, atletizáltam versenyszerűen, majd néhány év sportmentes élet következett, aminek meg is lett az eredménye. A mérleg akkoriban 35 kg-mal mutatott többet a korábbiakhoz képest. Tenni kellett valamit, mert tudtam, hogy a túlsúly az egészség rovására is mehet.
2009-ben vettem részt először SpinRacing órán, szinte azonnal szerelem lett és ez azóta is tart. Egy éven keresztül jártam az órákra, imádtam és a kemény munkának nem maradt el a hatása, diétával megtámogatva olvadtak a kilók. Ez idő alatt érlelődött meg bennem, hogy ezzel szeretnék foglalkozni hivatás szinten is, segítve másoknak, akik hasonló gondokkal küzdenek, mint én korábban.
2011-ben végeztem edzőként. Szeretettel várlak az órán, ahol a csapat és a zene is motiválni fog, a cél mindenkinek más és más, (fogyás, kikapcsolódás, versenyzés) a döntés pedig a Tiéd! Én igyekszem segíteni Neked, hogy sikerüljön megvalósítani azt, amit magad elé kitűztél. Szeretném, hogy jól érezd magad!

Spinracing:

A SpinRacing a kontroll művészete. A tudatos mozgástechnika, a célirányosan megválasztott intenzitásszerkezet, a légzés és a mentális folyamatok kontrollja eredményezi azt a különleges minőséget, amely a SpinRacinget jellemzi. Megkoreografált karmozdulatok és aerobik elemek tarkítják a tekerés élményét. A különböző intenzitású szakaszokból felépülő óra bemelegítő részében egy kis-ellenállású és közepes fordulatszámú pedálozással kezdünk, azután közepes sebességű síkmenetek és lassú fordulatszámú hegymenetek váltogatják egymást.

A sport nemcsak testnevelés, hanem a léleknek is az egyik legerőteljesebb nevelőeszköze. Tudd mit akarsz és tegyél érte.

Végzettségek, tanulmányok:

  • Fitness Company SpinRacing Kerékpárfitness képzés
  • Polar Own Zone edző képzés

Bakos Virág - Táplálkozás és Edzés

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat?   Elfelejtetted a felhasználónevedet?