Colorfitness.hu bejelentkezés
Bakos Virág
Spinning terem @ Astoria Fitness

Bakos Virág

Bakos Virág

Spinracing

Óráim:

13 éven át kézilabdáztam, atletizáltam versenyszerűen, majd 3 évnyi sportmentes élet következett, melynek meg is lett az eredménye. A mérleg akkoriban 100 kg-ot mutatott, azaz 35 kg súlytöbbletem lett a korábbiakhoz képest! Nem lett egyszerű az élet, kisebb túlzással már néhány lépcsőfok megmászása is komoly kihívást jelentett. Nem volt kérdéses, hogy tenni kell valamit, mert a túlsúly az egészség rovására is mehet, ezt tudtam. 6 évvel ezelőtt vettem részt életem első SpinRacing óráján, mely szerelem lett azonnal, s ez tart azóta is. Egy éven keresztül "csak" órákra jártam, de a hatása az egy év kemény munkának nem maradt el, olvadtak a kilók, persze diétával megtámogatva. S ez idő alatt érlelődött meg bennem, hogy ezzel szeretnék foglalkozni hivatás szinten is, segítve másoknak, akik hasonló gondokkal küzdenek, mint én korábban. Ezek után SpinRacing kerékpárfitness oktató lettem, 2011-ben végeztem, s azóta az életem részét képezi. Az órán: a csapat, a zene motivál, a cél mindenkinek más és más, (fogyás, kikapcsolódás, versenyzés) a döntés pedig a tiéd! Én igyekszem segíteni Neked, hogy sikerüljön megvalósítani azt, amit magad elé kitűztél. Szeretném, hogy az órámon jól érezd magad!

Spinracing:

Ez az irányzat a biciklit, mint fitneszeszközt szemléli, így az óra a kerékpározás és az aerobik egyfajta kereszteződése, ahol megkoreografált karmozdulatok és aerobik elemek tarkítják a tekerés élményét. A különböző intenzitású szakaszokból felépülő óra bemelegítő részében egy kis-ellenállású és közepes fordulatszámú pedálozással kezdünk, azután nagy sebességű sprintek következnek (lejtőmenet), közepes sebességű síkmenetek és lassú fordulatszámú hegymenetek váltogatják egymást.

A sport nemcsak testnevelés, hanem a léleknek is az egyik legerőteljesebb nevelőeszköze. Tudd mit akarsz és tegyél érte.

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat?   Elfelejtetted a felhasználónevedet?