fbpx
Colorfitness.hu bejelentkezés
Bakos Virág
Spinning terem @ Astoria Fitness

Bakos Virág

Bakos Virág

Spinracing

+36 30 892 9694

Kézilabdáztam, atletizáltam versenyszerűen, majd néhány év sportmentes élet következett, melynek eredménye 35 kg súlytöbblet lett. Tudtam, hogy tenni kell valamit, így részt vettem egy teremkerékpáros órán, ami szinte azonnal szerelem volt és ez azóta is tart. Egy éven keresztül jártam az órákra, imádtam és a kemény munkának nem is maradt el az eredménye, diétával megtámogatva olvadtak a kilók. Ez idő alatt érlelődött meg bennem, hogy ezzel szeretnék foglalkozni hivatás szinten is, többek között segítve másoknak, akik hasonló gondokkal küzdenek, mint én korábban.
2011-ben végeztem edzőként. Szeretettel várlak az órán, ahol a csapat és a zene is motiválni fog, a cél mindenkinek más és más, (fogyás, kikapcsolódás, versenyzés) a döntés pedig a Tiéd! Én igyekszem segíteni Neked, hogy sikerüljön megvalósítani azt, amit magad elé kitűztél.

Óráim:

Indoor Cycling:

A indoor cycling amilyen egyszerű, olyan hatékony.
Amit mindenképp hozz magaddal, kis méretű törölköző, min. 0,5l víz, edzőcipő vagy bringás cipő, edző vagy bringás nadrág, rövid ujjú felső.
A spinning beltéri, csoportos, zenés kerékpáros edzés. Fejleszti a szív- és tüdőkapacitást, valamint az izmokat. Nagyon hatékony edzés, kiváló kerékpározásra vagy kerékpáros túrázásra való felkészüléshez, de gyorsan lehet vele fogyni is. Az óra során nincs szükség technikás mozdulatokra, sem különösebb mozgáskoordinációra. Nem okoz csont- vagy ízületi terhelést. Egymást követik a pulzusemelő, gyors (sprint) szakaszok és az aktív pihenő szakaszok. Hogy a valós kerékpározást szimulálja az óra, vannak benne „hegymenetek”, „lejtmenetek” és „sík” szakaszok.

A sport nemcsak testnevelés, hanem a léleknek is az egyik legerőteljesebb nevelőeszköze. Tudd mit akarsz és tegyél érte.

Végzettségek, tanulmányok:

  • Táplálkozási tanácsadó
  • Spinning Instruktor
  • Fitness Testépítő edző - folyamatban
  • Spinracing oktató

Bakos Virág - Táplálkozás és Edzés

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat?   Elfelejtetted a felhasználónevedet?