Colorfitness.hu bejelentkezés
Bakos Noémi

Bakos Noémi

Bakos Noémi

Step-box

+36 70 221 7349

Óráim:

Sziasztok! Noémi vagyok, szeretnék Nektek röviden bemutatkozni!
Gyerekkorom óta az életem része a mozgás, rengeteget táncoltam, a balettől a hip-hopig sok irányzatot kipróbáltam, utóbbi nagyon megfogott, 10 évet foglalkoztam vele, volt szerencsém órákat is tartani. Ezután kiprobáltam a step-boxot, ami új szerelem lett az életemben, hiszen amellett, hogy remekül fejleszti az erőnlétet, koreografált is, ami számomra nagyon kellemes mozgásformát biztosított és segített abban, hogy ki tudjak szabadulni a mindennapok mókuskerekéből. Ilyen és ehhez hasonló órákat szeretnék én is tartani Nektek!
Főállásban pedig gyógyszerészhallgató vagyok, szívügyem az egészséges életmód. A táplálékkiegészítők és vitaminok körében főleg igyekszem naprakész lenni, ígyhát az ezzel kapcsolatos kérdésekkel is nyugodtan bombázhattok engem!

Mire számíthattok röviden? Aerobicra, izzadásra, erősítésre.

Step-box óráimon lesz egy rövid bemelegítés, majd megtanulunk egy pörgős koreográfiát, amit step pad segítségével fogunk elvégezni. Ezzel biztosítjuk a megfelelő pulzust és azt, hogy a Hölgyek számára áhított zsírégetés megfelelő hatásfokkal menjen végbe. Ezt a koeográfiát többször el fogjuk végezni az edzés során, két szett között pedig erősítéseket fogunk végrehajtani, ezen belül kis súlyzós boxolásra, tricepsz, hasizom és popsigyakorlatokra kell számítani. Izomláz nélkül nem engedek senkit haza!

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat?   Elfelejtetted a felhasználónevedet?