Colorfitness.hu bejelentkezés
Color Astoria Fitness - Házirend

Color Astoria Fitness - Házirend

Kedves Vendégeink! BÉRLETEINK alkalmanként csak egy csoportos foglalkozásra érvényesek!!! Amennyiben duplázni szeretnének, azt a recepción szíveskedjenek jelezni az ott tartózkodó személyzetnek!

1.§ A Color Astoria Fitness vendégei napijegy, vagy bérlet vásárlásával elfogadják, és magukra nézve kötelezően betartják a Házirendet, a foglalkozásokon saját felelősségükre vesznek részt, az esetleges balesetekért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

2.§ A Color Astoria Fitness területén a szolgáltatásokat csak érvényes napijeggyel, vagy érvényes bérlettel lehet igénybe venni.

3.§ A választott napijeggyel vagy bérlettel, az adott jegytípus által magába foglalt szolgáltatás(ok) (konditerem, aerobic, kardió-gépek, szauna) vehető(k) igénybe.

4.§ A havi bérletek naponta egyszer használhatóak, de a belépések száma nem halmozható. A vásárlás/kiállítás napján 0:00 órától a következő hónap ugyanazon naptári napját megelőző nap 24:00 óráig érvényesek!

5.§ A 8, 16 alkalmas bérletek a vásárlás/kiállítás napjától számított 2 hónapig érvényesek.

6.§ A BASIC bérletek esetén az adott időhatárok maximum 15 perc eltéréssel kötelezően betartandók. Ezen időkorlátok átlépése esetén 1.000.-Ft fizetendő.

7.§ A Color Astoria Fitness teljes területén tilos a dohányzás.

8.§ A Color Astoria Fitness sportszolgáltatásait csak megfelelő öltözékben (tiszta, teljes értékű sportruházat: minimum rövidnadrág, atléta, vagy póló, és sportcipő, esetleg papucs) lehet igénybe venni. Ettől eltérő öltözékben edzeni nem lehet. Nem megfelelő öltözék, vagy higiéniai szempontból kifogásolható megjelenés esetén az edzéslehetőség, illetve a terembe való belépés megtagadható.

9.§ A Color Astoria Fitness területén lévő kardió- és fitnessgépeket, súlyzókat, és egyéb technikai berendezéseket csak rendeltetésüknek megfelelően szabad használni. A fent említett berendezéseket és felszereléseket minden kedves Vendégünk csak a saját felelőségére használhatja. Amennyiben az adott technikai berendezéssel kapcsolatban (működésével, működtetésével, stb.) kérdés merül fel, a recepciós segítségét kell kérni.
A Fitness Center területén elvárt, hogy az edzést, illetve minden azzal kapcsolatos tevékenységet Vendégeink maximális körültekintéssel folytassanak. Kérjük, figyeljenek saját, és edzőtársaik testi épségére. Kérjük, szükség esetén tanáccsal, vagy fizikai segítséggel (pl. nagyobb súlyok használatánál) tegyük könnyebbé edzőtársaink munkáját. Egymásra figyelve kellemesebb, barátságosabb, biztonságosabb légkörben edzhetünk. A Fitness Center területén a gondatlan viselkedés, esetleges veszélyeztetés azonnali kitiltást eredményez.

10.§ A Color Astoria Fitness teljes területén az alapvető kulturális és emberi viselkedés szabályainak betartása kötelező. Aki a Color Astoria Fitness területén edzőtársait viselkedésével, hangoskodásával, vagy bármilyen egyéb módon zavarja, az edzőterem aznapi használatától azonnali hatállyal eltiltható, a napijegy, vagy a bérlet időarányos részének visszafizetése nélkül. Két eltiltás után A Color Astoria Fitness vezetősége fenntartja a jogot, hogy a bérlet érvényességét - meghatározott időszakra, vagy végérvényesen - visszavonja, és/vagy a további belépést A Color Astoria Fitness edzőtermébe megtagadja.

11.§ A Color Astoria Fitness területén hagyott értéktárgyakért (az öltöző szekrényeket is beleértve) a vezetőség nem vállal felelősséget. Kérjük vendégeinket, hogy ha mégis hoznak az edzésez nélkülözhető értékeket, azokat vigyék be magukkal a termekbe.

12.§ A plasztik belépőkártya 2 éves használati díja 990.- Ft.

13.§ A megvásárolt bérletek nem visszaválthatók.

14.§ Bankkártyával történő bérlet vásárláskor elfogadom a recepción feltüntetett 2%-os kényelmi díj felszámolását.

Color Astoria Fitness - Térkép

Elérhetőségek

1052 Budapest, Károly körút 4.
+36 1 317 0452

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek
6:30 - 22:30
Szombat, Vasárnap
9:30 - 21:00

Kártyaelfogadás

OTP szép kártya elfogadóhely
All You can move
Pázmány kártya
 

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat?   Elfelejtetted a felhasználónevedet?