Átmeneti szünet

az Astoria Fitnessben 🙁


Végtelenül szomorúak vagyunk, hogy ezt kell mondanunk, de november 1.-től egy időre fel kell hogy függesszük a fitness működését. Akinek bérlete van, az a Váci utcai Color Fitnessben le tudja járni a fennmaradó alkalmakat/időszakot.
– – – – – –
Sajnáljuk nagyon, hogy jelenleg nem tudjuk tovább működtetni a termet, és ezzel kellemetlenséget okozunk azoknak, akik az Astoria mellett döntöttek, mert közel állt a szívükhöz, szerettek ide járni, vagy egyszerűen csak jó helyen volt számukra. Nehéz idők járnak erre a szolgáltatási területre mostanság, de még mindig bízunk benne, hogy ez szünet átmeneti lesz, és nem kell végleg bezárnunk a termet.
– – – – – –
Köszönjük minden egyes Vendégünknek, hogy voltatok, jöttetek, kitartottatok mellettünk! Reméljük, hogy ezek a sötét fellegek előbb-utóbb eloszlanak, és minél előbb felszabadultan és nyugodtan folytathatjuk életünket ott, ahol kb. másfél éve abbahagytuk, hogy minél előbb újra ki tudjuk nyitni a termet.
– – – – – –
A Váci utcai termet jószívvel ajánljuk: közel is van, modernebb is, nagyobb is – kényelmesen el fogtok férni benne. 5 perc séta, és ott is találkozhatsz edzőinkkel, recepciósainkkal, és sok-sok kondi- és kardiógéppel (meg persze csoportos órákkal) , amikkel folytathatod edzésed, karbantarthatod magad és egészséged.
– – – – – –
Hiszünk benne, hogy az egészség egyik alapja az, hogy mozgunk, edzünk. Az elhízás, vagy a mozgásszegény életmód veszélyei mindenki által ismertek. Az is egyértelmű, hogy az immunrendszerünk is erősebb lesz és jobban is működik, ha mozgunk, edzünk.
– – – – – –
Szóval mindenkinek javasoljuk, hogy mozogjatok sokat, éljetek egészségesen, járjatok edzeni és szaunázni – és reméljük, hogy a most téli álomra szenderülő Astoria Fitnessben is mihamarább újra lehetőségetek lesz erre.

Viszlát, és kösz a halakat!
– – – – – –

A Váci utcai termet a Váci utca 19-21 alatt találjátok a -1 emeleten
(térkép itt).