Nyitás?

és egyéb kérdések…


Közel egy éve valami olyasmit írtunk a Facebookon, hogy “talán már látjuk a fényt az alagút végén“.
Hát kiderült, hogy az nem az alagút vége volt, hanem a közeledő vonat fényei…
Most megint látunk valamit…

Ami biztos:
Készülünk arra, hogy újranyissuk a termeket.
A részletekről még semmit sem tudunk: kell-e majd az oltást igazoló kártya, milyen feltételeknek kell megfelelni, lesz-e létszámlimit, stb.
Igen, rád nézek, kedves Magyar Köz(l)öny…

Amint lesz erről bármilyen infó, megírjuk.

A Váci utcai terem készen áll a “teljes” nyitásra, az Astoria Fitnessben még van pár napnyi munka, de május 3.-ra ott is készen leszünk mindennel, s terveink szerint hétfőn (május 3.-án) megnyitunk.

Sok minden történt ebben az egy évben. Átértékeltünk dolgokat, máshogy látjuk a világot, a körülöttünk lévő embereket, és magunkat is. Arra megtanított ez az időszak, hogy az egészség mindennél fontosabb dolog. Azzal is szembesültünk, hogy a mozgásszegény életmód, az elhízás magasabb rizikót jelent bármilyen betegség esetén.

Akik rendszeresen edzettek, talán már alig várják, hogy újra megtehessék. Akik eddig nem sportoltak, azoknak talán intő jel volt ez az időszak. Itt a tavasz, nyitnak a teraszok, s várhatóan nemsokára a fitnesstermek is.

Mi a jó megoldás? Edzeni, hogy erősebb legyen az immunrendszered, hogy leküzd az otthonülés depresszióját, vagy várni még pár hetet, amíg még több beoltott lesz, vagy amíg “úgy állnak majd a számok”?

Ezt a kérdést eldönteni mi nem tudjuk. Mi megtesszük, amit tudunk: ha meglesz rá a lehetőségünk, akkor kinyitunk, és várunk Téged a teremben, ahol hangsúlyozottan oda fogunk figyelni arra, hogy a legbiztonságosabb körülmények között tudj mozogni.

Az elmúlt időszakban volt lehetőségünk átgondolni jó pár dolgot. Talán valamennyivel több önismeretünk is lett ezáltal. Így Te is el tudod dönteni, melyik utat választod.

A súlyzókról készült fotó kb. egy éves. De ez a kép fejezi ki legjobban, hogy mozogni, sportolni, edzeni jó!

Dönts okosan, jól, higgadtan!

Mi továbbra is biztosítani fogjuk számodra a sportolás lehetőségét. Akár a nyitás napján jössz, akár később, mikor már sokkal nagyobb lesz az átoltottság: mi örömmel, mosollyal váruk!

Color Fitness, Astoria Fitness