Belépés

Belépés Bezár
colorfitness.hu / Letícia - Zsírégetés

Letícia - Zsírégetés

Letícia - Zsírégetés Letícia - Zsírégetés

Szia Kedves Látogató!

Most azért kattintottál ide, hogy megtudd, mivel találkozhatsz, ha az órámra jössz. Hát, azt el tudom mondani, hogy én mit várok el egy órától, amire elmegyek.

Szeretem, ha egy órán a lehető legtöbb izmom megmozdul és másnap is minél több helyen érzem az előző edzésem munkáját. Szeretem, ahogy küzdök minden gyakorlattal. Szeretem, ha nem adom fel, hanem kitartok. Szeretem, ahogy látom a tükörben, hogy az izmaim megfeszülnek és hétről hétre egyre több van és kevesebb zsír fedi a testem. Szeretem látni, ahogy egyre többre vagyok képes. Szeretem, ha bármilyen edzettnek és felkészültnek is érzem magam, mégis az oktató meg tudja mutatni, hogy nincs megállás, van még mit fejlődni. Szeretem, ahogy felfrissülve, erővel feltöltve kijövök a teremből, vár rám a nap én pedig azzal a lendülettel indulhatok tovább, ami az órán elkapott.

Az a célom, hogy megérje neked felkelni, elkészülni, elindulni otthonról és akár egész nap cipelni magaddal az edzőcuccodat, mert miután kijössz az óráról, olyan fáradtság van úrrá rajtad, amitől erősebbnek érzed magad, hogy aznap bármi jöhet, te bizony helytállsz. Szeretném, hogy mosolyogva gyere ki az óráról. Azt elmodhatom, hogy én mindent meg fogok tenni azért, hogy legyen a befektetett idődnek, munkádnak gyümölcse.

Bármennyire is vagy képes ma, holnap és holnap után, ha kitartassz, többre leszel képes. Minden stagnálás végetérhet, minden holtponton túl lehet jutni. Sokszor fel lehet adni, sokszor lehet újra kezdeni. Gyere el, tedd oda magad, erősödj, tegyél meg olyat, ami több, mint kellemes, pihenni ráérsz az óra után. Legyen izomlázad, izzadj le teljesen, nehogy csak az idő múljon el, de te nem fejlődsz.