Belépés

Belépés Bezár
colorfitness.hu / K. Judit - Erősítés, gerinctréning

K. Judit - Erősítés, gerinctréning

K. Judit - Erősítés, gerinctréning K. Judit - Erősítés, gerinctréning

A rendszeres mozgás jótékony hatásaival csak a középiskola után ismerkedtem meg, és több éven át vendégként jártam különböző edzők óráira: végül úgy döntöttem, amit szeretek csinálni, azzal érdemes többet foglalkozni! A sport egyszerre jelent számomra kihívást és kikapcsolódást a mindennapokban, ezt igyekszem átadni Neked biztonságosan és hatékonyan.

Gerinctréning óráim preventív jellegűek: a mindennapi, ülő életmódból fakadó ártalmakat próbáljuk mérsékelni, a betegségeket megelőzni. Az óra bemelegítéssel kezdődik, majd az izületeket kimozgatjuk, a tartást befolyásoló izmokat erősítjünk, nyújtjunk, a gerincet elongáljuk.

Dimanikus jóga óráimon a tradicionális jóga ászánákat fűzzük az egész testet átmozgató gyakorlatsorokká, a légzés ütemében mozogva, mindezt kellemes zenére. Erősítő óráim klasszikus felépítésűek: a bemelegítés után 25-30 perc „izzasztó" rész következik, majd különböző eszközökkel a problémás izomcsoportokat dolgoztatjuk meg, végül az órát a talajon a jól megérdemelt nyújtással és lazítással fejezzük be. Az erő-állóképességi gyakorlatokon túl minden órámon hangsúlyt helyezek a koordináció és az egyensúly fejlesztésére is.

Szeretettel várlak az óráimon!

Végzettségeim:
Aerobik sportedző 2014 Fitness Company
Preventív gerinctréner 2014 Fitness Company
X-training Crossover fitness oktató 2014 Fitness Company
Dinamikus jóga oktató 2015 Almásy Csilla