Belépés

Belépés Bezár
colorfitness.hu / Kezdőlap / Color Millenium - házirend

Color Fitness - Váci utca - Házirend

Kedves Vendégeink! BÉRLETEINK alkalmanként csak egy csoportos foglalkozásra érvényesek!!! Amennyiben duplázni szeretnének, azt a recepción szíveskedjenek jelezni az ott tartózkodó személyzetnek!

1.§ A Color Fitness Váci utca vendégei napijegy, vagy bérlet vásárlásával elfogadják, és magukra nézve kötelezően betartják a Házirendet, a foglalkozásokon saját felelősségükre vesznek részt, az esetleges balesetekért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

2.§ A Color Fitness Váci utca területén a szolgáltatásokat csak érvényes napijeggyel, vagy érvényes bérlettel lehet igénybe venni.

3.§ A napijeggyel és bármely bérlettel a Color Fitness Váci utca összes tánc- és sportszolgáltatása - a magánórák kivételével - igénybe vehető.

4.§ A havi bérletek naponta egyszer használhatóak, de a belépések száma nem halmozható. A vásárlás/kiállítás napján 0:00 órától a következő hónap ugyanazon naptári napját megelőző nap 24:00 óráig érvényesek!

5.§ Bérleteink alkalmanként csak egy órára érvényesek! Amennyiben duplázni szeretnétek (500 ft-os ráfizetéssel), azt a recepción szíveskedjetek jelezni a második óra megkezdése előtt!

6.§ A 4, 8 alkalmas bérletek a vásárlástól számított egy hónapig, a 16 alkalmasak 2 hónapig érvényesek.

8.§ Color Fitness Váci utca teljes területén tilos a dohányzás.

9.§ A Color Fitness Váci utca sportszolgáltatásait csak megfelelő öltözékben (tiszta, teljes értékű sportruházat, törölköző használat...) lehet igénybe venni. Ettől eltérő öltözékben edzeni nem lehet. Nem megfelelő öltözék, vagy higiéniai szempontból kifogásolható megjelenés esetén az edzéslehetőség, illetve a terembe való belépés megtagadható.

10.§ A Color Fitness Váci utca területén elvárt, hogy az edzést, illetve minden azzal kapcsolatos tevékenységet Vendégeink maximális körültekintéssel folytassanak. Kérjük, figyeljenek saját, és edzőtársaik testi épségére. Kérjük, szükség esetén tanáccsal tegyük könnyebbé edzőtársaink munkáját. Egymásra figyelve kellemesebb, barátságosabb, biztonságosabb légkörben edzhetünk. A Color Fitness Váci utca területén a gondatlan viselkedés, esetleges veszélyeztetés azonnali kitiltást eredményez.

11.§ A Color Fitness Váci utca teljes területén az alapvető kulturális és emberi viselkedés szabályainak betartása kötelező. Aki a Color Fitness Váci utca területén edzőtársait viselkedésével, hangoskodásával, vagy bármilyen egyéb módon zavarja, az edzőterem aznapi használatától azonnali hatállyal eltiltható, a napijegy, vagy a bérlet időarányos részének visszafizetése nélkül. Két eltiltás után a Color Fitness Váci utca vezetősége fenntartja a jogot, hogy a bérlet érvényességét - meghatározott időszakra, vagy végérvényesen - visszavonja, és/vagy a további belépést a Color Fitness Váci utca termeibe megtagadja.

12.§ A Color Fitness Váci utca vendégei elfogadják, hogy róluk fénykép készüljön.

13.§ A Color Fitness Váci utca területén hagyott értéktárgyakért (az öltöző szekrényeket is beleértve) a vezetőség nem vállal felelősséget. Kérjük vendégeinket, hogy ha mégis hoznak az edzéshez nélkülözhető értékeket, azokat vigyék be magukkal a termekbe.

14.§ Épületen belüli bicikli tárolása szigorúan tilos!

14.§ A plasztik belépőkártya 2 éves használati díja 990.- Ft.