Belépés

Belépés Bezár
colorfitness.hu / Kezdőlap / Color Max - házirend

Color Max Fitness - Buy-Way - Házirend

Kedves Vendégeink! BÉRLETEINK alkalmanként csak egy csoportos foglalkozásra érvényesek!!! Amennyiben duplázni szeretnének, azt a recepción szíveskedjenek jelezni az ott tartózkodó személyzetnek!

1.§ A Color Max Fitness vendégei napijegy, vagy bérlet vásárlásával elfogadják, és magukra nézve kötelezően betartják a Házirendet, a foglalkozásokon saját felelősségükre vesznek részt, az esetleges balesetekért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

2.§ A Color Max Fitness területén a szolgáltatásokat csak érvényes napijeggyel, vagy érvényes bérlettel lehet igénybe venni.

3.§ A napijeggyel és bármely bérlettel a Color Max Fitness összes tánc- és sportszolgáltatása - a magán órák kivételével - igénybe vehető.

4.§ A havi bérletek naponta egyszer használhatóak, de a belépések száma nem halmozható. A vásárlás/kiállítás napján 0:00 órától a következő hónap ugyanazon naptári napját megelőző nap 24:00 óráig érvényesek!

5.§ Az 5 és 10 alkalmas bérletek a vásárlás/kiállítás napjától számított 30 napig érvényesek.

6.§ Az időkorlátos bérletek (BASIC) esetén az adott időhatárok maximum 15 perc eltéréssel kötelezően betartandók. Ezen időkorlátok átlépése esetén 1000.-Ft fizetendő.

7.§ Color Max Fitness teljes területén tilos a dohányzás.

8.§ A Color Max Fitnesssportszolgáltatásait csak megfelelő öltözékben (tiszta, teljes értékű sportruházat, törölköző használat...) lehet igénybe venni. Ettől eltérő öltözékben edzeni nem lehet. Nem megfelelő öltözék, vagy higiéniai szempontból kifogásolható megjelenés esetén az edzéslehetőség, illetve a terembe való belépés megtagadható.

9.§ A Color Max Fitnessterületén elvárt, hogy az edzést, illetve minden azzal kapcsolatos tevékenységet Vendégeink maximális körültekintéssel folytassanak. Kérjük, figyeljenek saját, és edzőtársaik testi épségére. Kérjük, szükség esetén tanáccsal tegyük könnyebbé edzőtársaink munkáját. Egymásra figyelve kellemesebb, barátságosabb, biztonságosabb légkörben edzhetünk. A Color Max Fitness területén a gondatlan viselkedés, esetleges veszélyeztetés azonnali kitiltást eredményez.

10.§ A Color Max Fitnessteljes területén az alapvető kulturális és emberi viselkedés szabályainak betartása kötelező. Aki a Color Max Fitness területén edzőtársait viselkedésével, hangoskodásával, vagy bármilyen egyéb módon zavarja, az edzőterem aznapi használatától azonnali hatállyal eltiltható, a napijegy, vagy a bérlet időarányos részének visszafizetése nélkül. Két eltiltás után a Color Max Fitness vezetősége fenntartja a jogot, hogy a bérlet érvényességét - meghatározott időszakra, vagy végérvényesen - visszavonja, és/vagy a további belépést a Color Max Fitness termeibe megtagadja.

11.§ A Color Max Fitness vendégei elfogadják, hog róluk fénykép készüljön.

12.§ A Color Max Fitness területén hagyott értéktárgyakért (az öltöző szekrényeket is beleértve) a vezetőség nem vállal felelősséget. Kérjük vendégeinket, hogy ha mégis hoznak az edzésez nélkülözhető értékeket, azokat vigyék be magukkal a termekbe.

13.§ A csoportos foglalkozások 55 percesek.

14.§ A BASIC bérletekkel az idősávjukon kívüli belépés 1000.- Ft/alkalom ráfizetéssel lehetséges.

15.§ A plasztik belépőkártya 2 éves használati díja 890.- Ft.

16.§ 12 éven aluliak, a konditermi részleget nem látogathatják!