Belépés

Belépés Bezár
colorfitness.hu / Astoria / Bemutatkozás / Galéria

Egy barátságos fitness terem a belvárosban ...

Color Astoria Fitness - Egy barátságos fitness terem a belváros szívében... Color Astoria Fitness - Egy barátságos fitness terem a belváros szívében...

Sokaknak az "edzőterem", "konditerem" szavak hallatán sajátos (tipikus?) kép jelenik meg gondolataikban az adott helyről, s az oda járókról is. Tény, hogy nem alaptalan a feltételezés egyes esetekben... Ezért aztán - még akkor is, ha szívesen mozgatná meg magát - inkább meg sem nézi, hogy milyen helyről van szó.
Ezt a képet szeretnénk pontosítani - magunkról. Ha eddig azért nem jöttél, mert azt hitted, hogy a Color Astoria Fitness is csak egy "Barbie-keltető" (bocs, Barbi...), vagy "csak-a-legújabb-cuccban-edzhetek" típusú hely, esetleg egy "kétajtósszekrény-raktár", akkor nézz körül nálunk, s döntsd el magad, hogy az eddigi véleményed módosítod-e. Persze, írhatunk mi Neked bármit, ha csak a saját szemednek hiszel. :) Ebben az esetben gyere le, és próbáld ki az Astoria Fitness-t!

Best of Budapest - Color Astoria Fitness

Az edzőterem kialakításánál, és a felszerelések beszerzésénél elsődleges szempontunk volt Vendégeink kényelme. Termeink légkondicionáltak, tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthetők. Gépparkunk kiválasztásánál az Európában piacvezető Technogym és LifeFitness gépek mellett döntöttünk. A legnépszerűbb kardiógépekből több is Vendégeink rendelkezésére áll. Edzőtermünk felszereltsége és szakmai munkánk színvonalának elismeréseként kétszer nyertük el a "Best of Budapest" díjat kétezer Fitness-terem közül.

Sikereinket elsősorban a magas szintű szakmai munkánknak és edzőtermünk felszereltségének köszönhetjük, valamint annak, hogy Vendégeink egy belépő (napijegy vagy bérlet) áráért az összes sportszolgáltatásunkat, és a szaunát is időkorlátozás nélkül igénybe vehetik. (Kivétel: időkorlátos bérletek)

Astoria Fitness termünket 1992-ben nyitottuk Budapest belvárosában, az V. ker. Károly krt. 4. sz. alatt. Célunk már akkor is az igényes szabadidős sporttevékenység kiszolgálása volt.

Célunk, javítani az emberek egészségén, hogy edzés közben egy olyan környezetben lehessenek, ahol kellemesen érzik magukat, ahova örömmel járnak. Cégünk fő szemléletmódja az, hogy Te, mint vendég jól érezd magad egy barátságos környezetben (ez alatt a vendégkört is értjük), ki tudj alakítani egy edzőtársi baráti kört. Termünk kialakítását, hangulatát, és felszereltségét úgy álmodtuk meg, hogy a (jó és pozitív értelemben) „átlag" embereknek (akik lehetnek tanulók, üzletemberek, irodai alkalmazottak, családosok stb.) szóljon. Célunk minél több olyan Vendéget is elérni, akik eddig egy bizonyos sztereotípia miatt nem jártak edzőterembe, és a gondolatmenetüket megváltoztatni. Nálunk mindegy, hogy sovány vagy túlsúlyos, fiatal vagy idősebb, magyar vagy külföldi! Nálunk nem kell félned, ha lejössz edzeni, hogy mások mit szólnak!

Szolgáltatásaink és tudásunk közvetítésével, segíteni szeretnénk Neked teljes életet élni. Hisszük, hogy a mozgás alapeleme az életnek és erősíti a kitartást, önbizalmat, önbecsülést a mindennapokban. Legjobb tudásunk birtokában, és minden helyzetben a maximumot nyújtva igyekszünk hozzájárulni ahhoz, hogy elégedetten, és kellemes élményekkel távozz tőlünk edzés végén!

Kép galéria