Astoria Fitness


Astoria Fitness


Amíg az Astoria Fitness zárva van, addig a Color Fitness Váci utcai termében tudtok edzeni.
Várunk szeretettel a Váci utca 19-21-ben!

Térkép és fotók a Váci utcai teremről.
Vagy hívj fel minket a (+36 1) 308 5506-os számon!


ASTORIA FITNESS:


Végtelenül szomorúak vagyunk, hogy ezt kell mondanunk, de 2021 november 1.-től egy időre fel kell hogy függesszük a fitness működését. Akinek bérlete van, az a Váci utcai Color Fitnessben le tudja járni a fennmaradó alkalmakat/időszakot.

Sajnáljuk nagyon, hogy jelenleg nem tudjuk tovább működtetni a termet, és ezzel kellemetlenséget okozunk azoknak, akik az Astoria mellett döntöttek, mert közel állt a szívükhöz, szerettek ide járni, vagy egyszerűen csak jó helyen volt számukra. Nehéz idők járnak erre a szolgáltatási területre mostanság, de még mindig bízunk benne, hogy ez szünet átmeneti lesz, és nem kell végleg bezárnunk a termet.

Köszönjük minden egyes Vendégünknek, hogy voltatok, jöttetek, kitartottatok mellettünk! Reméljük, hogy ezek a sötét fellegek előbb-utóbb eloszlanak, és minél előbb felszabadultan és nyugodtan folytathatjuk életünket ott, ahol kb. másfél éve abbahagytuk, hogy minél előbb újra ki tudjuk nyitni a termet.

A Váci utcai termet jószívvel ajánljuk: közel is van, modernebb is, nagyobb is – kényelmesen el fogtok férni benne. 5 perc séta, és ott is találkozhatsz edzőinkkel, recepciósainkkal, és sok-sok kondi- és kardiógéppel (meg persze csoportos órákkal), amikkel folytathatod edzésed, karbantarthatod magad és egészséged.

Hiszünk benne, hogy az egészség egyik alapja az, hogy mozgunk, edzünk. Az elhízás, vagy a mozgásszegény életmód veszélyei mindenki által ismertek. Az is egyértelmű, hogy az immunrendszerünk is erősebb lesz és jobban működik, ha mozgunk, edzünk.
Szóval mindenkinek javasoljuk, hogy mozogjatok sokat, éljetek egészségesen, járjatok edzeni és szaunázni – és reméljük, hogy a most téli álomra szenderülő Astoria Fitnessben is mihamarább újra lehetőségetek lesz erre.