Belépés

Belépés Bezár
colorfitness.hu / Ákos - Hot-iron, iron cross

Ákos - Hot-iron, iron cross

Ákos - Hot-iron, iron cross Ákos - Hot-iron, iron cross

Az Iron System egy egyedülálló súlyzórudas edzésmódszer a gyors, tartós edzéseredmények eléréséhez.

Az Iron System egy német termék, amely mára az USA-tól Olaszországig lelkesíti a fitnesz stúdiók közönségét. Nem csodaeszköz vagy misztikus edzésmódszer, hanem szakemberek által tudományosan megalapozott és létrehozott edzésprogram.
A magávalragadó zene, a lelkes résztvevők, a kitűnő gyakorlatsorok, amelyek mellőznek bármilyen aerobicos mozdulatot, valamint az edzők segítenek életed legjobb formájához.
Ehhez pedig elegendő hetente kétszer az Iron System-mel edzeni, és jól érezni magad.

A Hot Iron edzéshatása kétfajta izomterhelés: az erő-állóképességi terhelés illetve a hypertrófiás izomfejlesztő terhelés periódusonkénti változásán alapszik. A Hot Iron 9-12 hetes periódusokkal dolgozik, mert ez az az időintervallum, amely alatt az adott terhelésre reagál az izomzat, fejlődik, végül hozzászokik.


HOT – IRON A szakértők súlyzórudas programja, Európa legnépszerűbb csoportos edzése

HOT – IRON egy egyedülálló súlyzórudas, csoportos, szakképzett edző által irányított edzésmódszer a gyors, ugyanakkor tartós edzéseredmények eléréséhez. 
Ez egy minőségi edzés, mely folyamatos kihívást produkál a testnek. Rendkivül összetett, erőállóképességfejlesztő óra az egész test számára, ami megnyer szórakoztatásával, változatosságával, biztonságával és nem utolsósorban a kiemelkedő edzéshatékonyságával. Egy nagyon igényes edzés, mind az edző, mind a résztvevők számára.

MIÉRT SÚLYZÓS EDZÉS? - TUDOMÁNY MESÉK HELYETT!!!

Két rossz elképzeléstől búcsút kell, hogy vegyünk:

  1. hogy alapvetően egy állóképességi edzés szükséges ahhoz, hogy zsírszázalékot csökkentsük
  2. hogy ehhez egy állóképességi edzést a zsíranyagcsere területén belül kell véghez vinni.

HOT IRON nem egy felkapott erősítő óra és nem is egy aerobik óra súlyzórúddal,semmi köze sincs más óraformákhoz.
A nők aggodalma a nagyobb izmok lerakódásától teljes tévhit, mivel nem rendelkeznek azzal a hormon mennyiséggel, amely ennek az alapfeltétele. A nők feszesebb kart, lábat, csökkenő csipőbőséget érhetnek el. A férfiak alapvetően különböző hormonháztartásuknak köszönhetően jelentős izomnövekedéssel számolhatnak.
Ez az edzésforma rendkivül összetett, a sok tudás és tapasztalat alapfeltétel, egy nagyon igényes edzés, mind az edző, mind a résztvevők számára. Ez az edzésmódszer megkövetel egy felelősségteljes edzőt, aki abszolút alapfeltétel!

Az IRON SYSTEM PROGRAMOK BEMUTATÁSA:

  1. HOT IRON 1. A kezdő program, elengedhetetlen feltétele a haladó programnak
  2. HOT IRON 2. Erőállóképességi, haladó program
  3. IRON CROSS A legerősebb edzésrendszer, az alakváltozás és a teljesítménynövelés területén, ez egy hypertrófiás, izomépitő tréning

A hot iron kizárólag olyan fitness stúdiók részére készült, akik különösen nagy gondot fordítanak a vendégeikkel való törődésre, csak olyan magasan képzett edzők által oktatható, akik egy speciális intenzív képzést eredményes vizsgával teljesítenek, majd évenkénti továbbképzéseken vesznek részt ,amely a minőség fenntartását biztosítja. A vizsga letétele után ezen edzők a HOT – IRON oktatói csapatának tagjai lesznek

A magával ragadó zene, a lelkes résztvevők, valamint a motivált IRON SYSTEM EDZŐK segitenek életed legjobb formájához, és ehhez csak hetente 2 alkalommal kell edzeni. Rendkívül össszetett erőállóképességfejlesztő óra az egész test számára, ami megnyer szórakoztatásával, változatosságával és nem utolsósorban a kiemelkedő edzéshatékonyságával. A HOT-IRON különös gondot fordít arra, hogy a fejlődés folyamatos legyen, ezért 9-12 hetes periódusokkal dolgozik, hiszen ez az az időintervallum, amely alatt az adott terhelésre reagál az izomzat, fejlődik, de végül hozzászokik! Meghatározott időközönként újabb és újabb kihívást kell adnunk testünknek, különben a várt eredmény elmarad.

Az erőedzés az elképzelhető legideálisabb módon támasztja alá a testsúlycsökkentő programot. Az „ utóégető „ hatás a magyarázat arra, miért az erőedzés olyan hatékony a zsírtalanításban. Egy jól összeállított súlyzós edzést követő 24 órában a test minden egyes izma a regenerációs munka hatására kalóriákat éget, a megemelkedett alapanyagcsere hatására a zsírraktárak folyamatos utóégetés alatt állnak.

Az izomzat a legnagyobb szerv, mely testi nyugalomban zsírsavakat éget. A testileg inaktív években elvesztett izomtömeget erőedzésen keresztül újra visszanyerhetjük. Nem szabad elfelejtenünk, hogy 3o év felett az izomtömeg évente 1%-al csökken,ha azt megfelelő testi aktivitással nem ellensúlyozzuk!

Az erőedzés az izomzatot célzottan és gyorsan fejleszti. Megnő az inak, szalagok sérüléssel szembeni ellenállóképessége, az ereje és nagysága és ezzel a tényleges feltételek is, hogy az állóképességi edzéseket veszélytelenül és hatékonyan végezhessük.

HOT – IRON óráknak nagy előnye, hogy megközelítőleg akkora az edzéshatékonysága, mint egy személyi edzésnek, mivel a résztvevők maguk választják ki a számukra optimális súlyt, a gyakorlatválaszték is a magas edzéshatékonyságról gondoskodik.

CSAK AZ AZ OKTATÓ – AKI EZT A TUDÁST A GYAKORLATBAN IS HASZNÁLNI TUDJA - A JÓ OKTATÓ !


Kapcsolódó Videó